El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Antonio David, en evidència per una confessió del fill davant del jutge

S’ha parlat molt de l’últim al·legat de Rocío Flores a El Programa de Ana Rosa, en el que es posava a plorar quan reconeixia que la mare no l’ha felicitat les festes. Fa anys que no es parlen, encara que la jove deixa caure que ella està disposada a perdonar-la: “No puc més fer, per això. El dia que ella vulgui, aquí estaré”. María Patiño ha volgut analitzar aquesta escena a Sálvame, la que ha fet servir per atacar despietadament el pare de la jove, Antonio David Flores: “Rocío segueix sent una nena. Del seu discurs podem extreure dues coses. Primer, la idea aquesta que vol deixar clar que el pare és bo perquè la separació de l’Olga està sent tranquil·la. Per una altra banda, veiem una crítica cap a la mare perquè va destacar que Rocío Carrasco no la protegeix perquè els companys de Sálvame la critiquen i ella no fa res. Rocío Flores és el braç armat del pare“.

“Quan Antonio David i Rocío Carrasco es van separar, jo estava allà i vaig veure que al principi semblava un divorci cordial com ho sembla ara amb l’Olga. Tots crèiem que era una relació meravellosa, mentre que el teu pare en veritat estava guanyant temps per instal·lar-se a casa de la teva àvia i dir que la teva mare li era infidel”, ha esclatat Patiño en un missatge d’advertència cap a Rocío Flores. I és que la periodista està convençuda que la història es repetirà: “El teu pare t’està utilitzant perquè transmetis que la seva relació amb l’Olga és cordial perquè hi ha un judici al mig”.

María Patiño deixa en evidència Antonio David i Rocío Flores / Telecinco

I d’aquí, a revelar una informació que deixa Antonio David Flores en molt mal lloc: “Per què no expliqueu que el teu germà demana el telèfon de la teva mare per parlar amb ella i cap de vosaltres no li doneu? Això ho va reconèixer ell davant del jutge fa tres mesos. Per què no voleu que se sàpiga? El teu germà va viure amb la teva mare durant dos anys quan tu ja no hi eres i la teva mare va haver de renunciar a ell perquè l’estàveu trencant per la meitat. Estem parlant d’un nen que vol parlar amb la mare i no el deixeu. Rocío Flores està transmetent el missatge que el pare fa anys que transmet”.

Comentaris

 1. Icona del comentari de: Taxi a gener 07, 2022 | 10:17
  Taxi gener 07, 2022 | 10:17
  Olé Patiño,
  • Icona del comentari de: Anònim a gener 07, 2022 | 12:12
   Anònim gener 07, 2022 | 12:12
   Totalmente d acord amb la María Patiño. Si Rocío Carrasco dejara entrar en su vida a su hija, la acabarían destrozando, entre el padre y ella. Son malvados, los dos.
  • Icona del comentari de: Rosa a gener 07, 2022 | 12:31
   Rosa gener 07, 2022 | 12:31
   Triste pero así es María, padre e hija tal para cual, no es normal tanto odio hacia una madre y luego en los platos va de hija abandonada cuando eso no es cierto, si quisiera a su madre como dice jamás hubiera permitido que la humillara durante 20 años su padre para vivir del cuento y ahora sigues tú su legado
 2. Icona del comentari de: Àngela a gener 07, 2022 | 17:02
  Àngela gener 07, 2022 | 17:02
  Ho sento, però la filla es igual que el pare, per que sinó no s'entén tant d'odi.
 3. Icona del comentari de: Marta a gener 07, 2022 | 17:04
  Marta gener 07, 2022 | 17:04
  No entiendo cómo una persona no lleva al sicólogo a una niña, que según su madre desde los 9/10 años tiene la semilla del mal
 4. Icona del comentari de: Lidia a gener 08, 2022 | 12:23
  Lidia gener 08, 2022 | 12:23
  L'educació d'un fill és important, però la genética també. A vegades, si tens fills amb una persona agressiva, els fills també et surten agressius i no pots fer molta cosa per canviar-ho.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa