Antonio David Flores es querella contra Rocío Carrasco per acusar-lo de maltractador

Segons Isabel Rábago, això “és el millor que li pot passar” a la filla de Rocío Jurado

Les conseqüències de l’emissió dels dos primers capítols de la sèrie documental sobre la vida de Rocío Carrasco, ‘Rocío, contar la verdad para seguir viva’, no s’han fet esperar. Una d’elles ha vingut precisament per part de la seva exparella Antonio David Flores, a qui la filla de Rocío Jurado ha acusat de maltractar-la física i psicològicament.

Segons ha assegurat la periodista Isabel Rábago al programa de Telecinco ‘Ya es mediodía’, Antonio David s’hauria desplaçat aquest dilluns des de Màlaga a Madrid per interposar una querella contra la mare de dos dels seus fills per les acusacions públiques que va fer en el documental.

Isabel Rábado al programa ‘Ya es Mediodía’ | Telecinco

Segons Rábago, aquesta querella és bona per a Rocío Carrasco: “És el millor que li pot passar a Rocío en aquest moment i sé del que parlo”. A més, la periodista s’ha mostrat molt crítica amb Rosa Benito per la seva reacció al capítol 0 i 1 de la sèrie documental de la seva neboda i, sobretot, ha volgut deixar clar que Rocío Carrasco és l’única que pot parlar de la seva relació amb el pare dels seus fills.

“Jo aplaudeixo la seva decisió de parlar perquè ella ja no té por… Ella és l’única que pot dir-li maltractador a Antonio David Flores perquè no hi ha cap sentència… Ella li diu maltractador i l’assenyala acatant totes les conseqüències. Ella està totalment alliberada i parlarà de tothom”.

Nou comentari