El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Declaracions bomba d’Antonio David després de la victòria d’Olga a ‘Supervivientes’
  • CA

Antonio David Flores segueix vetat a Telecinco. Des que l’acomiadessin fa un parell de mesos, que la cadena no li ha donat l’oportunitat de justificar-se ni de donar suport públicament a la seva dona durant el concurs de Supervivientes. Això no ha impedit que Olga Moreno hagi guanyat el concurs, una victòria “molt important” per a la família Flores. Només unes hores després de la seva victòria, el youtuber Juanjus ha aconseguit contactar amb Antonio David. Ha estat en un directe de Youtube quan hem pogut sentir les primeres paraules de l’extertulià sobre la victòria de la dona. Una entrevista concedida gratuïtament que suposa la seva reaparició mediàtica: “Moltes gràcies per tot el suport, és una victòria importantíssima per a nosaltres”.

“El que ha fet la productora no té nom. M’han ficat a dins d’una màquina de triturar carn. Només desitjo que la justícia faci alguna cosa al respecte. He viscut un autèntic infern perquè no podia defensar-me davant de tantes falsedats que han explicat a Sálvame i a altres programes de la cadena”, lamenta.

La setmana passada va celebrar-se la primera sessió del judici que l’enfronta a la productora. Un dels directors de Sálvame i Jorge Javier Vázquez no van presentar-se a justificar, el que va fer que s’anul·lés aquella primera cita. Antonio David ho ha criticat en aquesta entrevista: “Dos senyors no es presenten en la citació del jutge, el que fa que s’hagi d’ajornar el judici fins al setembre. Espero que igualment es faci justícia. Dono les gràcies a totes les persones amb sentit comú que ens donen suport”.

Dimecres vinent Olga Moreno apareixerà en un programa especial a Telecinco, preparat perquè la dona d’Antonio David doni la seva versió sobre tot el que ha passat. Podrà respondre a Rocío Carrasco, el que alleugereix a Antonio David: “Ella ha acceptat anar-hi sense por a parlar i defensar-se. Olga vol demostrar que l’odi no és el camí. L’amor ho és”.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Luna Barceló a juliol 25, 2021 | 11:05
    Luna Barceló juliol 25, 2021 | 11:05
    Quina barra tenen aquesta genteta que viuen del "cuento" i vaja quin personal que els alimenta. Un barrut que no ha fet feina en la seva vida i que cerca la forma de no fer-ne mai i la seva actual parella que li riu les gràcies i parla d'amor i no d'odi que és el que fomenten ells. No sé com poden dormir fent el que fan amb una mare...
    • Icona del comentari de: alma a juliol 26, 2021 | 00:44
      alma juliol 26, 2021 | 00:44
      no sera la seva mare pero li a donat amor, estabilitat emocional i una vida de família que no a tingut amb la seva mare biològica
  2. Icona del comentari de: Arr a juliol 25, 2021 | 12:05
    Arr juliol 25, 2021 | 12:05
    Me la sua. No hi ha altres notícies millors?
    • Icona del comentari de: Tota a juliol 26, 2021 | 13:24
      Tota juliol 26, 2021 | 13:24
      Tot és una falsetat la han fet guanyar ! Quin Notari certifica els vots? Cap!! No ho veieu?
  3. Icona del comentari de: Rei Sol a juliol 26, 2021 | 08:49
    Rei Sol juliol 26, 2021 | 08:49
    Una maltractadora i manipuladora emocional com ell. Una país que dóna guanyadora a una persona com aquesta ja demostra lo que es.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa