El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Antonio David, indignat i ple de ràbia després del documental de Rocío: “Tot és absolutament fals”
  • CA

graph –>

És l’home més buscat del moment. El documental de Rocío Carrasco ha col·locat el seu exmarit, el tertulià Antonio David Flores, en el centre de la diana mediàtica. L’ha acusat directament de maltractar-la psicològicament i físicament en un relat duríssim del que ell no s’havia pronunciat fins ara. Telecinco el va acomiadar en donar 100% de credibilitat a les acusacions de Rocío, per la qual cosa tampoc no el vèiem a televisió des de l’emissió del primer capítol. Avui els fotògrafs el captaven a la sortida de casa, amagat sota una gorra i desmillorat físicament. Poques hores després, ha decidit donar la cara i respondre les preguntes dels reporters per primer cop.

“No he estat amagat i em trobo físicament bé, no estic demacrat. Estic bé, tranquil i fort”, revelava amb contundència davant de les càmeres. Antonio David ha anunciat que ha viatjat fins a Madrid per reunir-se amb el seu advocat i parlar de l’estratègia judicial que emprendran ara que s’ha decidit a denunciar Rocío per totes “les mentides” que hauria dit en el documental: “Quan arribi el moment prendré les accions legals que em recomani l’advocat”.

Se m’està difamant, calumniant i injuriant. Denunciaré tot el que es pugui denunciar. S’estan dient moltes mentides i se m’està acusant de coses absolutament falses. Creueu realment que Rocío ha fet aquest documental amb l’objectiu d’apropar-se als seus fills?”, pregunta amb ironia l’excol·laborador.

Fes clic a la imatga per veure el vídeo / Telecinco

Antonio David, molt enfadat i indignat, revela com ho està passant la filla que tenen en comú: “Rocío no es troba tan bé com hauria de trobar-se, és obvi. Ara bé, ella està forta. Estem forts tots, que és el més important en aquests casos”.

“Vull donar les gràcies a totes aquelles persones que estan posant en qüestió el documental de Rocío. Després de tants capítols s’està començant a veure tot amb claredat. I aquella gent que segueix donant-li suport, no sé què opinaran sobre que hagi cobrat dos milions d’euros a canvi d’explicar aquesta història… Perquè jo he parlat del tema tots aquests anys i he cobrat, sí, però jo no he venut una història de maltractament“. Unes primeres declaracions que deixen clar que serà tornarà a enfrontar-se a la seva exdona en els jutjats perquè “és allà on es fa justícia”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa