El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Treuen a la llum la dinerada que hauria guanyat Antonio David Flores a televisió
  • CA

El documental de Rocío Carrasco ha generat un autèntic tsunami informatiu. Les reaccions dels col·laboradors de televisió no es feien esperar, així com l’acomiadament immediat del seu exmarit. Telecinco es posicionava a favor de la filla de la Jurado i feia fora a Antonio David Flores per les acusacions de maltractament que aquesta li dedicava. Des de llavors s’ha parlat molt dels 25 anys que ha estat el policia a televisió, on es va guanyar un lloc com a tertulià que ha aprofitat per omplir-se les butxaques.

Ya es mediodía ha calculat aquest dimarts quants diners podria haver guanyat Antonio David Flores durant aquestes dues dècades a televisió. Tant que es queixa que Rocío ha venut la seva exclusiva per diners, quant s’hauria embutxacat ell al llarg d’aquests anys? Segons el programa de Sonsoles Ónega, hauria guanyat més de 3 milions d’euros només per les seves intervencions a televisió. A això se li ha de sumar tot el que ha facturat gràcies a les revistes del cor i la publicitat.

Antonio David Flores, en l’època de Crónicas Marcianas / Telecinco

Han explicat que la cadena va arribar a pagar-li fins a 50.000 € per cadascuna de les primeres entrevistes que va concedir en separar-se de Rocío Carrasco. Parlar malament d’ella i donar molts detalls sobre el divorci va fer que aconseguís una cadira a Crónicas Marcianas, un dels programes amb més èxit d’aquella època. Va treballar-hi durant tres temporades, on li pagaven 60.000 €.

D’aquí va passar al magazín de la tarda de Telecinco, que li donaven 1.200 € per cada intervenció. En els següents dos anys, va guanyar més de 600.000 € només gràcies a això. Els seus ingressos van augmentar considerablement quan va començar a col·laborar a TNT, De buena ley o Enemigos íntimos. Pel seu paper d’assessor de l’amor a MYHYV guanyava 800 € per programa. I d’aquí, a ser tertulià en els debats de GH VIP, Acorralados i Ven a cenar conmigo. Per aquestes hauria ingressat més de 350.000 €.

Antonio David Flores - Telecinco
Antonio David Flores, en una de les últimes intervencions a televisó / Telecinco

El programa calcula que podria haver guanyat més de 3 milions d’euros, una xifra que segurament és superior tenint en compte la llarga llista de programes amb els que ha col·laborat en una de les cadenes que millor paga per emissió. Una feina molt rendible que ha sabut estirar el màxim de temps, fins que l’ex s’ha decidit a parlar i s’ha quedat sense cap espai en el que donar la seva versió.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa