El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Antonio David Flores, amb greus problemes econòmics: “Deu 700.000 € i té les nòmines embargades”
  • CA

Antonio David Flores està rebent per totes bandes des que la seva exdona, Rocío Carrasco, comencés a relatar la seva història. L’ha acusat públicament de maltractar-la i de fer l’impossible perquè l’odiessin els fills que tenen en comú. Són pocs aquells que es posicionen al costat de l’expolicia, que ha vist com tornaven a treure a la llum alguns dels seus draps bruts a Sálvame.

En aquesta última ocasió ha estat el tertulià Kiko Hernández qui ha revelat una informació compromesa d’Antonio David. En aquest cas, sobre un tema econòmic. Tot començava arran d’unes declaracions de Rocío Flores, la filla gran d’Antonio David i Rocío, que deia que hauria pagat encantada la indemnització de l’actual dona del seu pare. Unes declaracions que Kiko no es creu: “Saps que no és cert que li oferissis a Olga que no anés a Supervivientes, no li vas dir que pagaries la multa”.

Ara bé, Kiko ho entén: “Ets tu qui estàs mantenint aquesta família amb el teu sou. El teu pare, Antonio David, deu més de 700.000 €. Té un deute amb Hisenda de 400.000 € i encara deu part de la sentència del judici amb la teva mare. Té les nòmines embargades. Ah, i vindran més deutes perquè estan sortint tercers que asseguren haver estat representants seus que l’estan denunciant”.

“La vida econòmica d’Antonio David Flores és complicada i la de la seva dona, d’Olga, tampoc no passa per un bon moment. L’única solució que tenien era que ella participés a Supervivientes. Aquesta és, actualment, la seva única via d’ingressos. Una font econòmica que també podrien embargar-los”, afegeix el col·laborador.

Antonio David s’ha quedat sense feina en haver estat acomiadat de Telecinco i haver-se suspès la gran majoria dels contractes de publicitat que tenia acordats amb diverses marques. Una situació financera complicada amb pocs ingressos i moltes despeses.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa