Amenaça d’Antonio David: “Pagareu pel mal que m’esteu fent”

Antonio David Flores està decidit a seguir lligat a l’actualitat. Vol aprofitar la tirada mediàtica que té des de fa anys, la que s’ha accentuat des de l’emissió del documental de l’exdona, Rocío Carrasco. El tertulià es va quedar sense feina per les acusacions de maltractament que va dirigir contra ell, per la qual cosa ha hagut d’innovar per guanyar-se la vida. Com? S’ha creat un canal de Youtube que està aprofitant d’altaveu per defensar-se dels atacs constants que segueix rebent des dels platós de Telecinco, especialment ara que s’ha sabut que s’ha separat d’Olga Moreno després de vint anys junts. En l’últim vídeo que ha publicat, Antonio David deixa caure que la seva guerra judicial contra Mediaset no ha acabat.

El cap de setmana passat, el programa de María Patiño assegurava que Antonio David estava darrere dels cartells que havien aparegut a Màlaga en els que l’acusaven de ser un maltractador. La presentadora afirmava que tot formava part d’una estratègia per mostrar-se com a víctima, el que ell no està disposat a permetre. Ràpidament va dir públicament que els donava 48 hores per publicar les proves que demostressin que ell havia tingut la idea, un termini que ha expirat. És per això que ha respost amb una amenaça, la d’emetre una denúncia contra el programa per mentir: “El mal que m’esteu fent a mi i a la meva família ho haureu de pagar i per això està la via judicial”.

Per què no han demostrat que era veritat? Segons Antonio David, perquè és mentida: “Tot el que han dit és fals. No tenen forma de demostrar absolutament res perquè no hi ha hagut judici. Us han mentit. Ella ha assegurat que havien tingut accés a la documentació judicial i al visionament d’uns vídeos que demostrarien que hauria estat jo qui va penjar els cartells. No ho han emès, així que això vol dir que han mentit. Aquesta mentida ha de parar ja. Mentiu per fer-me mal a mi i per fer mal a la meva família, el que és el vostre únic objectiu. No voleu informar perquè informar implica dir la veritat”.

L’extertulià està convençut que tot forma part d’un pla de la cadena per desprestigiar-lo i per venjar-se: “És en represàlia contra mi per haver-los portat a judici pel meu acomiadament improcedent. No retiraré cap denúncia encara que m’assetgeu des dels vostres programes”, assegura.

Comentaris

  EMBLEMÀTICAMENT, temps de memòria. Novembre 11, 2021 | 10:41
  Sí!, pagareu...pagareu... L'EURO DE LA VERGONYA, com va haver de pagar ell per la xoriçada dela atracaments a les autopistes catalanes.
  PLUF. Novembre 11, 2021 | 10:42
  Me duele la cara de ser tan guapo....JAJAJAJA!
  JAJAJA Novembre 11, 2021 | 10:46
  L'iluminat aquest diu "...INFORMAR ÉS DIR LA VERITAT". JAJAJAJAJ
  Guaita què diu ara. JAJAJA Novembre 11, 2021 | 10:48
  L'iluminat aquest diu "...INFORMAR ÉS DIR LA VERITAT". JAJAJAJAJA. Una mica mé d'estudis li falten a aquest home. D'estudis i de seny,
  PRIMÍCIA. Novembre 11, 2021 | 10:52
  No et riguis dels meus dols, que quan els meus seran vells, els teus seran nous! AQUEST és el veritable efecte de l'intervenció de Rocío Carrasco, aconseguir que la dita immemorial es faci realitat pel propi pes de la justícia universal.
  RIDÍCUL. Novembre 11, 2021 | 10:53
  Sembla un fantasmot amb aquest babero vermell.

Nou comentari