El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Antonio David Flores demandarà a Kiko Hernández
  • CA

Antonio David Flores segueix la seva croada als jutjats contra mitjans de comunicació i periodistes. L’última víctima de l’exguàrdia civil és Kiko Hernández. El tertulià de ‘Sálvame’ ha pogut parlar aquesta setmana amb un familiar d’Antonio David que li ha donat molta informació sobre com ha estat la separació d’Olga Moreno i també sobre com parlaven a Rocío Flores i David Flores de la seva mare, Rocío Carrasco. Segons aquest testimoni, Antonio David deia als seus fills que la seva mare era una “porca”.

Per tot això, des de l’entorn de l’exmarit de Rocío Carrasco han assegurat al digital ‘Informalia’ que “a Kiko Hernández li caurà una altra querella”, a més de les que s’interposin “a la productora i a qui tingui l’atreviment de dir aquestes barbaritats sense proves”. Tot i això, el tertulià de ‘Sálvame’ assegura que té gravat al familiar que li ha fet aquestes confessions, unes gravacions que podria aportar com a prova als jutjats si finalment Antonio David interposa la querella.

Kiko Hernández, en un dels últims programes de 'Sálvame' - Telecinco
Kiko Hernández | Telecinco

L’exguàrdia civil manté una dura batalla en els jutjats contra la productora ‘La Fábrica de la Tele’ i molts dels tertulians dels seus programes, que es va iniciar després de l’emissió de la sèrie-documental ‘Rocío, contar la verdad para seguir viva’ i del seu acomiadament com a treballador de la productora.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Serafi Bandarra i Grataconys a octubre 31, 2021 | 07:39
    Serafi Bandarra i Grataconys octubre 31, 2021 | 07:39
    Eixo si que es una noticia

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa