Antonio David Flores reclama tres milions d’euros a Mediaset i exigeix que el tornin a contractar

L'extertulià considera que se l'ha acomiadat injustament i vol cobrar una part dels beneficis que ha generat el documental de l'exdona

Antonio David Flores segueix apartat de televisió. Les acusacions de Rocío Carrasco han destruït la seva carrera mediàtica, ja que Telecinco el va fer fora immediatament quan aquesta va dir que Antonio David l’havia maltractat i havia mentit durant els últims 20 anys. La reacció de l’extertulià no es feia esperar. Ràpidament contractava un advocat i demandava la productora per acomiadar-lo improcedentment. Ara és el periodista Raúl Ortiz qui dona detalls sobre els seus plans a 20 minutos.

“Antonio David lamenta en privat que els mitjans de comunicació l’hagin girat l’espatllat. S’autoproclama víctima muda del documental de l’ex i ara exigeix una remuneració econòmica per contestar les acusacions de la mare dels seus fills”. No entendria que l’opinió pública s’hagi posicionat a favor de Rocío d’una manera tan categòrica i que fins i tot Pedro Sánchez la truqués per mostrar-li el seu suport.

Antonio David Flores reapareix públicament / Telecinco
Antonio David Flores reapareix públicament / Telecinco

Ha demandat la productora i ha reclamat poder veure el contracte que van signar amb Rocío per comprovar si el seu acomiadament era un dels requisits perquè ella signés: “Sol·licita que se’l torni a contractar a Mediaset i que li donin una quantitat econòmica que supera els tres milions d’euros. Pretén demanar part dels beneficis aconseguits amb el que ell considera un “escarni públic” amb premeditació i traïció”.

Nou comentari