El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Antonio David Flores demana un habitatge social per al seu fill
  • CA

Antonio David Flores no deixa mai de sorprendre. Després de no voler confirmar la separació amb la seva dona, Olga Moreno, i acabar fent-ho nou dies després, ara hauria decidit demanar una vivenda social per al seu fill, David Flores. Una testimoni ha explicat a ‘El Programa de Ana Rosa’ que va veure a l’exguàrdia civil “al costat d’on sol·licita habitatge la gent que no té recursos”. A més, l’entrevistada ha mostrat algunes imatges d’Antonio David a l’interior de l’edifici i ha detallat: “A sobres, el van colar i tot”.

El presentador Joaquín Prat, en veure les imatges d’Antonio David a l’interior de l’Institut de l’Habitatge s’ha pronunciat sobre la gestió: “Les persones que van allà saben que és un tràmit burocràtic que porta molt de temps, fins i tot anys, que et donin un lloguer social o habitatge protegit…”.

Antonio David Flores es queda sense un suport important - Telecinco
Antonio David Flores | Telecinco

El periodista ha continuat explicant sobre l’acte del pare de Rocío: “Si Antonio David busca una solució immediata, per descomptat no és el millor lloc al que anar i no sé si compleix amb els criteris“. Per la seva banda, Alessandro Lequio, que estava escoltant el seu company, ha apuntat: “Un dels requisits habituals és no tenir deutes tributaris, m’estranyaria molt que Antonio David estigués al dia”.

Tot i això, la periodista Beatriz Cortázar ha estat la primera a prendre la paraula i ha revelat: “Pot ser que Antonio David estigui gestionant això no per a ell, sinó per a un familiar directe… com pot ser el seu fill”. Per la seva banda, Marisa Martín-Blázquez, en escoltar a Cortázar, ha pres la paraula: “Fins on jo sé i m’han informat, és una gestió que està fent perquè en un futur el seu fill David es pugui independitzar… és un tràmit de l’habitatge social per al seu fill, és un tràmit llarg, tediós per presentar una sèrie de paperassa”.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: No us fa vergonya publicar aquesta merda ? a novembre 11, 2021 | 22:01
    No us fa vergonya publicar aquesta merda ? novembre 11, 2021 | 22:01
    No us fa vergonya publicar aquesta merda ?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa