Antonio David, molt desmillorat en les primeres imatges després de les acusacions incendiàries de l’exdona

L'extertulià no ha volgut parlar en la premsa, però el seu aspecte revela que ho està passant malament

Tots els focus apunten a Antonio David Flores. L’exmarit de Rocío Carrasco és a l’ull de l’huracà des que comencés a emetre’s el documental de Telecinco, en el qual l’acusa directament de ser un “maltractador” que ha fet l’impossible per “destruir” la seva imatge pública i “quedar-se amb els fills”. Ell encara no s’ha pronunciat al respecte, però és conscient que l’opinió pública li ha donat l’esquena. S’ha quedat sense feina i la gran majoria es creu la versió de Rocío, el que el deixa en una situació complicada.

Els paparazzi i els reporters dels programes del cor el persegueixen a totes hores, fins al punt de fer guàrdia davant de casa seva pràcticament les 24 hores del dia. Això ha permès que Europa Press i Lecturas aconsegueixin les primeres imatges de l’extertulià. Visiblement desmillorat, més prim i amb gest seriós, no ha volgut respondre les preguntes de la premsa.

Fes clic en la imatge per veure el vídeo / Lecturas

El seu “preocupant” aspecte físic “ha deixat sense paraules”, diuen des de Telecinco. Sembla que l’escàndol està passant factura a Antonio David, que ha reaparegut a Màlaga enmig d’una setmana en la qual pràcticament no ha sortit de casa. No ha concedit declaracions, però ha evidenciat que molt bé no ho està passant. Caldrà esperar a dimecres per veure si ha venut una exclusiva milionària a alguna revista per explicar, per primer cop, què opina sobre les incendiàries acusacions de la seva exdona.

Nou comentari