El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Antonio David, molt desmillorat en les primeres imatges després de les acusacions incendiàries de l’exdona
  • CA

Tots els focus apunten a Antonio David Flores. L’exmarit de Rocío Carrasco és a l’ull de l’huracà des que comencés a emetre’s el documental de Telecinco, en el qual l’acusa directament de ser un “maltractador” que ha fet l’impossible per “destruir” la seva imatge pública i “quedar-se amb els fills”. Ell encara no s’ha pronunciat al respecte, però és conscient que l’opinió pública li ha donat l’esquena. S’ha quedat sense feina i la gran majoria es creu la versió de Rocío, el que el deixa en una situació complicada.

Els paparazzi i els reporters dels programes del cor el persegueixen a totes hores, fins al punt de fer guàrdia davant de casa seva pràcticament les 24 hores del dia. Això ha permès que Europa Press i Lecturas aconsegueixin les primeres imatges de l’extertulià. Visiblement desmillorat, més prim i amb gest seriós, no ha volgut respondre les preguntes de la premsa.

Fes clic en la imatge per veure el vídeo / Lecturas

El seu “preocupant” aspecte físic “ha deixat sense paraules”, diuen des de Telecinco. Sembla que l’escàndol està passant factura a Antonio David, que ha reaparegut a Màlaga enmig d’una setmana en la qual pràcticament no ha sortit de casa. No ha concedit declaracions, però ha evidenciat que molt bé no ho està passant. Caldrà esperar a dimecres per veure si ha venut una exclusiva milionària a alguna revista per explicar, per primer cop, què opina sobre les incendiàries acusacions de la seva exdona.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa