El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Antonio David esclata, indignat pel seu acomiadament i veto: “M’han silenciat i no és just”
  • CA

Antonio David Flores segueix vetat dels programes de Telecinco, una decisió que es va prendre arran de l’emissió del documental de la seva exdona. Rocío Carrasco l’ha acusat de maltractar-la durant molts anys, de prendre-li els fills i de fer l’impossible per perjudicar la seva imatge pública. En el seu esfereïdor relat, la filla de Rocío Jurado mostra un Antonio David monstruós i summament cruel. El resultat de les seves acusacions? El seu acomiadament immediat i un veto que l’impedeix replicar i defensar-se.

Aquest divendres, els reporters d’Europa Press l’han enxampat pel carrer i Antonio David ha aprofitat per fer unes declaracions molt contundents en les quals denuncia, precisament, que no el deixin entrar en directe a donar la seva versió: “Estic silenciat, així que és difícil que pugui dir què en penso de tot plegat. No em deixen entrar en directe a cap lloc… I no, no em sembla just. Quan m’ofereixin l’opció de parlar a televisió, ho faré perquè potser així sí que tinc dret a rèplica de debò. Jo no tinc res a ocultar, estic tranquil i he fet les coses el millor que he sabut. Al final, després de tots aquests anys, els meus fills viuen amb mi perquè han volgut viure amb mi. Això avala la meva feina com a pare, encara que ara hi hagi gent que vulgui desvirtuar la feina que he fet amb ells. El meu fill va demanar-me viure amb mi quan tenia 17 anys, que la gent es pregunti per què“.

Fes clic a la imatge per veure el vídeo / Europa Press

En l’últim capítol del documental de Rocío, aquesta l’acusava d’haver-li tornat el nen després d’un cap de setmana amb el braç trencat: “Se’l va trencar divendres i no el va voler portar a urgències. Me’l va tornar diumenge de matinada i em va dir que el portés jo”. Què té a dir Antonio David? “No vull parlar d’aquest tema perquè el meu fill era molt petit. Ja està la mare per dir el que hagi de dir…”.

Cada cop són més els testimonis que apareixen per desmuntar la història de Rocío. La gent comença a sospitar que moltes de les coses que explica no són veritat, el que tranquil·litza a Antonio David: “Em sembla bé que la gent comenci a sortir voluntàriament per dir la seva veritat i desmentir el documental. S’han de treure caretes i desmentir l’altra part”.

Finalment, també li han preguntat sobre el concurs de la seva actual dona, Olga Moreno, a Supervivientes. Curiosament, no ha volgut pronunciar-se per no perjudicar-la: “L’he vist bé i espero que tingui un bon concurs. Ara bé, no vull dir massa cosa perquè vull que se la tracti com a concursant i que no la relacionin amb mi, perquè en el moment en el que em trobo, perquè m’hi han col·locat, que parli d’ella seria perjudicial per a ella”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa