El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Antonio David amenaça Telecinco: “Hipòcrites i repugnants”
  • CA

Antonio David Flores ha reaparegut mediàticament en un vídeo en el que assegura que ha acabat el seu silenci. Ha guanyat la primera batalla judicial contra la productora de Sálvame i es veu amb forces per donar la seva versió sobre l’acomiadament i el malson que li ha generat l’emissió del documental de la seva exdona, Rocío Carrasco. No vol tornar a televisió, per la qual cosa ha optat per crear-se un canal de Youtube que de ben segur que genera moltíssima expectació. Abans de res, però, ha col·laborat amb el col·laborador Diego Arrabal i ha contestat les seves preguntes en un directe en el seu canal. Han mantingut una conversa telefònica de 20 minuts que ha donat per a molt, tenint en compte tot el que ha arribat a dir Antonio David. El titular més potent? La seva amenaça: “La productora i els directors del programa són els meus enemics i aniré contra ells fins a deixar-me la meva última gota de sang

“He passat un moment molt dur i difícil en la meva vida. M’he adonat que hi ha companys que s’han preocupat per mi i això ho agrairé sempre. La meva última equivocació ha estat ser una persona confiada, la gent sap com sóc i aquí no hi ha mentides. M’han destrossat la vida i amb aquest últim cop ho han aconseguit. En aquest món en el que treballem hi ha molta hipocresia i moltes punyalades. De sobte veus que aquell que un dia t’aplaudeix, l’endemà et treu un ganivet per l’esquena perquè no tenen collons de fer-ho de cara. Són falsos, hipòcrites i repugnants“, etziba.

Assegura que entra en el món de Youtube perquè vol seguir en el mitjà en el que treballa des de fa 20 anys, perquè es troba a gust: “Necessito que la gent m’escolti sense que ningú em doni instruccions. No vull perdre el contacte, vull seguir endavant i treballar. Jo no he de netejar la meva imatge perquè ells (Sálvame) han volgut fer creure que sóc una persona que no sóc. M’han assenyalat com una persona cruel, m’han fet moltíssim mal a nivell personal i professional. Ara estic aquí sense armilla antibales. Són a ells a qui els hauran de perdonar i aquells que hauran de respondre davant la Justícia per haver-me destrossat la vida. Jo surto al carrer i l’única cosa que rebo és estima i suport de la gent. He de dir que quan s’estava emetent el documental de Rocío em feia vergonya sortir al carrer. En els primers capítols ho vaig passar molt malament… Estava amb els meus fills i intentava mantenir-me fort, però estava destruït i plorava pels racons”. Una entrevista que serà la primera de moltes.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa