Antonio David Flores, contra l’ex: “No té sentiments”

Antonio David Flores ha estat el gran protagonista de l’últim programa de ‘Sálvame’, ja que la seva filla acaba de fer oficial que participarà a ‘Supervivientes’. Tots volien saber la seva opinió al respecte, un desig que va complir: “Estic content que hagi pres aquesta decisió. Confio molt en ella i sé que farà un gran concurs. És una nena que té molta força i molta capacitat. Ella té la necessitat que se la conegui, sense influències”.

Parlar de la seva filla sense mencionar la mala relació que té amb la mare és inevitable. La jove es va posicionar a favor del pare en la inacabable guerra entre Antonio David i Rocío Carrasco, el que ha trencat la seva relació. “L’altre dia els periodistes li van preguntar que què li semblava que la nostra filla vagi a ‘Supervivientes’ i no va voler contestar. Podria haver dit que és la seva filla i que s’alegrava. No demanem res extraordinari, només que mostri certa empatia. Però no. Tan difícil és mostrar els sentiments?”.

Antonio David se sincera a 'Sálvame'   Telecinco

Antonio David se sincera a ‘Sálvame’ / Telecinco

“És més que criticable. No entraré en si és feliç o no, perquè m’és igual. Vaig veure una persona amb poca sensibilitat cap a la seva filla. Ser impassible, no mostrar alguna mena d’apropament, una mica d’estima, tendresa… És gel i em va fer molt de mal. Veig una persona que no té sentiments. Si a sobre no tens sentiments cap als teus fills, com a pare em fa mal. I no parlem del que pot arribar a pensar la meva filla. Estic cansat de guerres i la meva filla té mal a dins”, afegia sense poder evitar les llàgrimes.

Antonio David plora a 'Sálvame'   Telecinco

Telecinco

Una intervenció que torna a demostrar que la guerra familiar segueix latent.

Nou comentari