El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Antonio David Flores envesteix Kiko Hernández i l’acusa de misogin
  • CA

Antonio David Flores s’ha quedat a gust en l’últim vídeo que ha publicat en el seu canal de Youtube. L’extertulià de Sálvame manté una guerra mediàtica contra els seus excompanys, als que acusa d’haver-lo assegut en la banqueta dels acusats sense haver-hi cap sentència: “Haurien de canviar el nom a Húndeme“, ironitza. Li han col·locat el cartell de maltractador i això ha generat un linxament contra ell a les xarxes, el que assegura que mai no els hi perdonarà. En aquesta línia, l’exmarit de Rocío Carrasco ha optat per carregar contra els seus col·laboradors un a un. L’última víctima? Kiko Hernández, a qui deixa verd per la seva manera de treballar a televisió.

Kiko ha estat un dels principis detractors d’Antonio David i la seva filla Rocío Flores, a qui ha volgut defensar públicament: “Estem parlant d’una noia jove que no ha parlat malament de ningú. Per què no li demanes perdó tu, Kiko? Per què has de mofar-te d’ella i al·ludir al seu aspecte físic? Critiques l’aspecte físic de les dones i les humilies. Quan aprendràs a respectar-les? Fa 15 anys que les humilies i menysprees a televisió. Deixes verda a la meva filla i ningú no t’atura, ni tan sols la seva mare. Doncs aquí estic jo per fer-ho. Ets un home perillós i no hauries de treballar a televisió. La teva actitud no està guionitzada, així que deixa de mentir perquè ni tu mateix et creus les teves mentides. Ets un fantasma“.

“Per què no expliques el trauma que tens amb les dones? Les assetges, les humilies, les assetges i et rius d’elles. A Anabel Pantoja te la van posar a Sálvame perquè la menyspreessis, de fet. Has inventat notícies d’ella, tu, el bombitas. Has manipulat i participes en el joc del programa. Maltracteu famosos des de fa 12 anys a canvi d’audiència”, etziba d’una manera molt contundent.

És molt probable que Kiko Hernández aprofiti l’aparador de Sálvame per reaccionar davant de les acusacions del seu excol·lega. Una parella televisiva amb molts problemes que queda clar que seguiran enfrontats una bona temporada, tenint en compte tot el que s’arriben a dir públicament.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa