Antonio David Flores, confinat a un hotel sense poder veure la família

Antonio David Flores ha rebut moltes crítiques aquests últims dies, ja que una connexió en directe a ‘Sálvame’ feia pensar als teleespectadors que el col·laborador es trobava a Màlaga. Veure’l aquest diumenge a Madrid en el plató de ‘Supervivientes’ evidenciava que no estava complint amb el confinament a casa. Està desplaçant-se entre Màlaga i Madrid malgrat les indicacions de les autoritats sanitàries?

Davant de la quantitat de missatges que ha rebut, Flores ha volgut explicar-se: “Hola a tots. M’estan comentant que a la connexió que vaig fer fa uns dies apareixia a pantalla que estava a Màlaga. Aclareixo que era un error, em trobava a Madrid. Fa més de 15 dies que estic confinat en un hotel de la capital sense veure la meva família”.

Antonio David Flores   Telecinco

Antonio David Flores a ‘Supervivientes’ / Telecinco

Una situació que s’ha allargat, el que el fa tornar a estar tancat en una casa després dels mesos que va estar a ‘GH VIP’. Això sí, ara compagina el confinament amb la defensa a la seva filla, que es troba concursant a ‘Supervivientes’ fins que el programa aconsegueixi tancar la repatriació dels concursants, que no poden sortir d’Hondures pel tancament de les fronteres. 

Nou comentari