El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Antonio David confirma la separació i la filla plora en directe
  • CA

Antonio David Flores acaba de confirmar la separació d’Olga Moreno després de nou dies de silenci. El tertulià ha decidit dir la veritat en una connexió en directe amb El Programa de Ana Rosa, el programa de Telecinco que ha aconseguit l’exclusiva més buscada de l’última setmana. La causant d’aquesta confessió ha estat Rocío Flores, la filla del primer matrimoni d’Antonio David. Avui era el gran dia de la seva reaparició a plató, la que Joaquín Prat aprofitava per interrogar-la sobre la presumpta ruptura del pare amb la madrastra després de 21 anys junts. En un primer moment la noia no volia dir res, però no podia evitar emocionar-se en reconèixer que la situació a casa és “molt complicada” i que cap d’ells està bé.

Completament enfonsada i superada per l’allau de preguntes que li feia el presentador i els col·laboradors, trencava a plorar just quan el pare decidia sortir en antena i oferir un comunicat molt inesperat en directe. Ningú no pensava que seria d’aquesta manera, en directe i sense cobrar quan li podrien haver pagat una autèntica fortuna per aquestes declaracions. En aquesta ocasió ha preferit donar suport a la filla i desviar l’atenció cap a ell, el veritable protagonista d’aquesta història: “Sí, la notícia de la separació és certa. Si el que volien era destruir un matrimoni, ho han aconseguit. A més a més, han assenyalat amb lletra escarlata a una persona, una companya periodista, sense cap mena de prova, i l’han acusat de ser el detonant de la meva separació. Això és absolutament fals. S’ha fet tantíssim mal…”, deia tot defensant a Marta Riesco, la reportera d’El Programa de Ana Rosa a qui la premsa ha assenyalat com la causant d’aquest divorci i com la persona que hauria filtrat la notícia.

Antonio David Flores confirma la separació / Telecinco

La confirmació ha suposat un gerro d’aigua freda a tots aquells que donaven per fet que el silenci dels protagonistes es devia a la futura (i caríssima) exclusiva que estarien preparant. Finalment la ruptura és certa, així com que Antonio David i Olga mantenen una bona relació aquests primers dies separats.

En veure el pare confirmar la ruptura en directe, la seva filla no podia evitar posar-se a plorar en directe completament desconsolada: “Jo només diré una cosa més, i és que tots aquests que deien que el meu no es pronunciava per motius econòmics… Doncs mira, allà està, parlant i gratis”, destacava en un aplaudiment cap al seu pare, que torna a ser l’home del dia en la premsa rosa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa