El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Antonio David, enxampat a casa de Marta Riesco: comencen a viure junts
  • CA

Antonio David Flores i Olga Moreno s’han separat oficialment després d’unes setmanes de dubtes. La família ha confirmat que han passat les festes de Nadal junts, però les últimes informacions deixen caure que hauria estat una retrobada puntual. Lecturas publica avui en exclusiva unes fotos de l’extertulià a Madrid, concretament a la porta de la casa d’un personatge molt conegut de la premsa del cor: la finca de Marta Riesco, la reportera d’El Programa de Ana Rosa amb qui el van relacionar els primers dies de la separació. La van assenyalar directament com l’amant d’Antonio David i, a més a més, com la persona que hauria filtrat a la premsa el divorci amb l’Olga per pressionar-lo i aconseguir, així, que deixés d’amagar la seva aventura.

La revista ha comprovat que Antonio David ha visitat Marta en diverses ocasions, fins al punt que acaba sent habitual veure’l allà. Això ha donat ales a la publicació per assegurar amb rotunditat que s’ha traslladat allà i que ja viu amb la reportera. El youtuber hauria començat una nova vida a Madrid, deixant els fills a Màlaga amb la seva exdona. I és que la mateixa revista ha captat Olga Moreno amb David Flores, el fill petit del seu ex i Rocío Carrasco. Sempre han estat molt units i sembla que la separació amb Antonio David això no ho canviarà… fins al punt que el noi de moment continuarà vivint a la casa familiar amb ella. Les càmeres de la revista els han vist passejar per Màlaga agafats del braç, contents i somrients com sempre.

Marta Riesco i Antonio David Flores comencen a viure junts / Lecturas

Asseguren que Antonio David Flores intenta passar desapercebut, tot entrant i sortint del portal amb gorra, mascareta i caputxa. Mai no tornen junts, el que demostra que prefereixen que encara no se sàpiga que prossegueixen amb la relació. L’última cosa que havien dit al respecte era que no estaven junts, que simplement es coneixien per motius de feina i perquè Marta té relació amb la filla gran d’Antonio David. En cas de confirmar-se que han fet el pas de viure junts, demostraria que la separació d’Antonio David i Olga és definitiva i que la relació amb Marta és molt més formal del que es pensava.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa