Antonio David, en evidència per la confessió picant d’una famosa

Els problemes se li acumulen a Antonio David Flores. L’extertulià va rebre el suport d’un bon grapat de persones dissabte passat, quan van organitzar una petita concentració a Màlaga per demostrar-li que no està sol. Ara bé, la calma li ha durat poc… tenint en compte que aquest dilluns han tornat a carregar contra ell des de Sálvame. En aquesta ocasió, han comptat amb el testimoni d’una presentadora francesa que assegura que Antonio David va intentar lligar amb ella quan ja estava casat. Parlem de Marlène Mourreau, que ha concedit unes declaracions explosives en les que s’inclou en la llista de presumptes conquistes de l’exmarit de Rocío Carrasco.

El programa donava veu a un testimoni que assegurava haver-los vist embolicant-se en una discoteca el 2004: “S’estaven menjant la boca en un reservat, però van veure que l’Olga pujava les escales i els van avisar perquè no els veiés”. Marlène ha negat que arribessin a fer-se petons, però sí que reconeix que Antonio David va ser “molt insistent” perquè volia tenir una aventura amb ella: “Amb mi ho va intentar quan encara estava amb Rocío Carrasco, però jo no vaig voler perquè estava casada”.

Com es van conèixer? Hauria estat durant un cap de setmana a la neu: “Anàvem a esquiar i ens vam allotjar en el mateix hotel que Rocío i Antonio David. De fet, els teníem a l’habitació del costat i això ho vaig saber perquè vaig tenir una avaria a la dutxa i li vaig demanar ajuda. L’Antonio David va voler aprofitar-se de mi en aquell moment, però el vaig posar en el seu lloc. Va intentar fer-me un petó i ficar-me mà, però va ser una ximpleria. Jo tenia marit i, a més a més, no m’agraden els nois més baixets que jo”, etziba.

Marlene Mourreau revela una anècdota amb Antonio David Flores / Europa Press

Assegura que el seu flirteig mai no va arribar a res més, però sí que confirma que l’Antonio David és un home “molt sortit, molt calent i molt graciós” a qui li agraden “les dones de cos sexy i molt de pit”. Un relat que torna a deixar malament a l’extertulià, que és assenyalat com un home infidel des de fa molt de temps.

Nou comentari