El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Dos testimonis nous contra Antonio David Flores: “Em volia matar, és un monstre violent i agressiu”
  • CA

Antonio David Flores és a l’ull de l’huracà des que la seva exdona, Rocío Carrasco, l’hagi acusat de maltractador en el seu documental. El relat de la filla de la Jurado és esfereïdor, un record als anys al seu costat que mostren un Antonio David cruel i sense pietat. Són molts els famosos que han donat suport a Rocío, entre els quals destaquen els testimonis d’Aída Nizar i la seva mare María Ángeles.

Ambdues van protagonitzar enfrontaments molt lletjos a televisió amb Antonio David, que les va amenaçar en reiterades ocasions. Ara elles ho recorden per donar veracitat al testimoni de Rocío: “Vaig ser de les primeres en desemmascarar un satanàs dolent. Permetreu que un maltractador treballi a televisió? En aquestes imatges jo no estava discutint, estava reconeixent que és un agressor que ha fet la vida impossible a infinitat de dones i que després ha hagut de pagar per callar la seva boca”.

“Quan va acabar aquesta emissió, la seguretat de Telecinco va haver de venir a plató per treure’l perquè em volia matar. Per què no mireu l’hemeroteca? Perquè allò no va ser un incident aïllat. Heu de veure els morts que té a l’armari el senyor Antonio David. Si li deies “no”, es posava molt violent i agressiu. Ara estem veient la cara d’una dona acabada psicològicament, enterrada, i encara hi ha persones que posen en dubte les seves paraules. Què necessitem? Veure-la enterrada? Aquest home ha rentat el cap als seus fills quan eren molt petits i ara són incapaços de veure el vertader monstre que és el seu pare”, etziba Aída en una entrevista a Chance.

També té paraules cap a Olga Moreno, l’actual dona d’Antonio David: “El que ha hagut de suportar és impagable. No entenc com una dona tan meravellosa segueix allà. Rocío Carrasco ha trigat 20 anys en parlar, però la següent serà Olga. El que ha fet amb Rocío no és un cas aïllat. Ho va intentar amb molts, però amb mi no va poder. Vaig ser la primera a dir-ho. Hem de fer fora de televisió els maltractadors nocius, tòxica i la gentussa”.

La mare d’Aída també va enfrontar-se a televisió amb Antonio David. Va ser durant el concurs que van fer junts a Acorralados, quan va veure’s la cara més agressiva d’Antonio David durant les discussions amb ella. Maria Ángeles relata com ho va viure en un vídeo demolidor.

Amb tot, dues dones que se sumen a la denúncia contra un Antonio David Flores contra les cordes i amb la imatge pública més malmesa que mai.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa