El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El pitjor dia d’Antonio David: “Vergonya, por i escarni públic”
  • CA

Antonio David Flores ha guanyat el judici contra Sálvame, que el va acomiadar “de manera improcedent” segons la jutgessa. El programa no va notificar-la a temps l’acomiadament i va fer espectacle del mateix, tot justificant la decisió en unes acusacions de Rocío Carrasco de les que no tenia proves. L’extertulià considerava injust que l’haguessin deixat sense feina i que l’haguessin titllat de maltractador públicament quan cap sentència judicial ho assegura. És per això que han condemnat la productora a pagar-li més de 80.000 €. En les seves primeres declaracions, Antonio David assegura que aquesta és la primera de moltes batalles: “M’han destrossat la vida a mi i a la meva família, així que això no acabarà aquí“.

Ara ha compartit un comunicat a Instagram, en el que se sincera sobre com es troba i com ha viscut aquests últims mesos. Fins ara pràcticament no havia concedit declaracions per consell dels seus advocats, però sembla que s’ha acabat el seu silenci: “Encara no hi ha hagut cap dia en el que no hagi pensat en el dilluns 22 de març, el dia del meu acomiadament de Sálvame. I no perquè deixés de treballar amb ells, sinó pels motius que estaven donant davant de tota Espanya. Vaig sentir vergonya, por i no podia creure com estava de desprotegit. No podia creure les seves raons ni l’escarni públic al que m’estaven sotmetent a mi i a la meva família. Aquell va ser un dels pitjors dies de tota la meva vida. Em costava, fins i tot, aixecar-me del llit”.

Explica que l’advocat li va dir que havia de ser fort, callar i posar el tema en mans de la justícia. Afortunadament, li han donat la raó. El malson ha estat llarg, per la qual cosa ha volgut agrair el suport que ha rebut de manera constant des de llavors: “Gràcies per haver-me agafat de la mà i no deixar-me caure. La vergonya d’aquell 22 de març s’ha convertit en una força irrompible”. La seva dona, Olga Moreno, responia al comunicat amb un missatge: “I tots els teus no et deixarem anar de la mà”.

La guerra judicial contra la productora i contra el programa no acaba aquí, ja que l’extertulià assegura que vol que paguin totes les persones que l’han fet mal a ell i a la seva família durant aquests mesos. Després de tot, vol venjar-se i que es demostri que han carregat contra ell sense proves i amb tota la mala llet del món.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa