El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Antonio David es trasllada a una luxosa i exclusiva urbanització a causa de la pressió mediàtica
  • CA

Antonio David Flores i la seva família no suporten més la pressió que els mitjans estan exercint sobre ells després de l’emissió del documental ‘Rocío, contar la verdad para seguir viva’, i haurien decidit traslladar-se a una luxosa i exclusiva urbanització malaguenya, segons ha informat el programa de Telecinco ‘Socialité’.

Tal com ha pogut saber ‘Socialité’, l’extertulià de Telecinco i els seus fills haurien decidit intentar esquivar a la premsa deixant la que durant anys ha estat la casa familiar. El programa ha parlat amb els veïns del que fins ara ha estat és el seu barri per a esbrinar què hi ha de cert quant als cartells que van aparèixer en els voltants de l’habitatge de la família Flores.

Pel que sembla, cap veí ha vist cap dels 500 cartells que inundaven el barri amb la cara d’Antonio David i un missatge en el qual es llegia “maltractador”. L’equip del programa només ha aconseguit trobar a una persona que hagi vist els cartells, encara que la seva versió és molt diferent a la que s’ha donat: “Eren tres o quatre cartells tirats davant de la botiga d’Olga, res més”. Hauria mentit Rocío Flores sobre l’aparició de centenars de cartells sobre el seu pare?

Pel que sembla, aquest fet i la persecució mediàtica a la qual es veu sotmès tant ell com els seus fills haurien provocat que Antonio David prengués la decisió de mudar-se i intentar així esquivar a la premsa. Tal com han explicat els veïns de la zona, Antonio David estaria en ple procés de trasllat i hauria triat una urbanització privada a la qual la premsa i fotògrafs no hi poden tenir accés.

‘Socialité’ ha localitzat la urbanització a la qual l’ex guàrdia civil pensa mudar-se i ha descobert que el rang de preus va des dels 300.000 fins als dos milions d’euros que arriben a costar algunes de les cases de la zona.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Ton a maig 16, 2021 | 19:49
    Ton maig 16, 2021 | 19:49
    Fora aquesta merda de "culebrots" en aquest diari. Això es per a Tele 5.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa