El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Antonio David provoca Jorge Javier en un vídeo molt groller
  • CA

Antonio David Flores està descarregant la seva fúria contra Mediaset des que l’acomiadessin el passat mes de març. Els va denunciar en considerar que l’havien fet fora de manera improcedent, ja que es basaven en unes acusacions de la seva exdona que no tenien fonament jurídic. L’extertulià va guanyar el judici i la cadena li haurà de pagar una milionada. Ara bé, no recuperarà el lloc de feina… I tenint en compte que s’ha quedat sense ingressos, ha hagut de buscar-se la vida fora dels platós. I com ho ha fet? Amb un canal de Youtube que fa servir d’aparador per oferir la seva versió sobre la guerra que travessa la seva família. Ha estat aquí on va reaccionar a la crítica de Jorge Javier Vázquez a la seva filla Rocío: “En la carta que li dirigeixes hi ha matisos amagats en la sorna, la burla, l’odi i l’assetjament a una dona de 25 anys que casualment és filla meva i d’una amiga teva. La meva filla mai no ha parlat malament de tu, així que deixa-la en pau. Ets un manipulador i la vostra productora està perdent audiència per la mala praxi, perquè els teleespectadors s’han adonat que veneu fum. Teniu un màster en destrossar famílies i mares. Què faria jo si et tingués davant? Escopir-te? Enfronta’t a mi i ataca’m com un home, com tu saps, cara a cara”.

La publicació d’aquest vídeo va coincidir amb un anunci del presentador català en el que deia que hauria d’estar de baixa per un problema de laringitis. En tornar a plató, va demanar perdó públicament a totes aquelles persones que havien comprat una entrada i s’havien quedat sense veure’l actuar al teatre. En aquestes disculpes, l’Antonio David Flores ha trobat a faltar sinceritat i una menció a la seva filla Rocío i així li ha fet saber en un altre vídeo: “Trobo que han estat disculpes forçades i interessades en les quals només es fixa en l’aspecte econòmic de les entrades, no es dirigeix a les persones. També ha faltat el perdó a la meva filla i a totes aquelles dones que has vexat i de les que te n’has rigut. He trobat a faltar les disculpes a totes les famílies a les que heu atacat. No, no estic convençut amb aquest perdó. Vas dir que la meva carrera televisiva havia acabat i així va ser, però afortunadament tenim Youtube i em puc defensar des d’aquí”.

De fet, aprofita per demanar-li que deixi la seva família “en pau” i que no donin més informacions falses sobre ells. El que més mal li fa, tal com torna a destacar, és que ataquin la seva filla quan ella mai no ha parlat malament sobre el programa de Sálvame: “Jorge Javier, sé que la critiques per fer-me mal a mi. Espero que la deixis a part i que tornis a ficar-te amb mi, el que us encanta fer des de plató. Dieu que he perdut un judici, que s’ha reobert una causa contra mi, que vaig ser jo qui vaig col·locar cartells que em criticaven pels carrers de Màlaga… I les proves de tot això? Sempre us ompliu la boca dient que teniu missatges, captures de pantalla… Tot un seguit de proves que després mai no ensenyeu. No feu més que mentir. La bona notícia és que en aquest canal de Youtube he aconseguit més de dos milions de visualitzacions i estic molt agraït a totes aquestes persones que em segueixen”.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: M'importa una merda a novembre 24, 2021 | 20:59
    M'importa una merda novembre 24, 2021 | 20:59
    Cada dia fot més fàstic aquest digital

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa