El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Preocupació per Olga Moreno, la dona d’Antonio David Flores: “No fa més que plorar”
  • CA

Queden poques hores per a l’estrena d’una nova edició de Supervivientes. Una de les concursants més mediàtiques és Olga Moreno, la dona d’Antonio David Flores. Sembla clar que serà una de les protagonistes dels primers dies de concurs, tenint en compte que el seu marit és a l’ull de l’huracà per les acusacions que està fent Rocío Carrasco en el seu documental.

Olga i la resta de concursants ja es troben a Hondures, preparats per a la primera gala d’aquesta nit. Les primeres informacions que s’han filtrat sobre ella són bastant preocupants, per això, ja que a Sálvame han assegurat que està molt afectada per tot el que està vivint el seu marit: “Està sumida en un mar de nervis i tristesa”.

El director de Sálvame ha anunciat que Olga travessa “una situació límit” en aquests primers dies a l’illa: “No fa més que plorar“. Una informació que Belén Esteban corroborava: “Em va enviar un missatge quan va arribar allà en el que em deia que estava molt preocupada per Antonio David i per Rocío Flores. Em va fer molta pena perquè se la veia malament”.

Olga Moreno plora en una entrevista al Deluxe / Telecinco

Olga és conscient que les següents entregues del documental de Rocío Carrasco són una bomba de rellotgeria. Tenint en compte la gran expectació mediàtica que està generant, el més probable és que el programa vulgui aprofitar al màxim la participació d’Olga per interrogar-la sobre el tema. Caldrà esperar per veure si la dona d’Antonio David entra al joc o opta pel silenci.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa