El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Filtren quants diners deu Antonio David Flores a Hisenda
  • CA

Més problemes per a Antonio David Flores. Acaba de saber-se que l’extertulià de Sálvame té nova parella, precisament la dona a qui van assenyalar fa uns mesos com l’amant que hauria precipitat el seu divorci amb Olga Moreno. Des que se sabés aquesta nova relació, que la premsa rosa el persegueix i el fa protagonista de l’actualitat dia sí dia també. Això ha donat ales a Belén Esteban per filtrar informació sobre ell, a la que ha tingut accés gràcies a fonts molt properes al seu company de programa. Entre les bombes que ha tret a la llum, en destaquen un parell. La primera, que Antonio David menteix quan diu que ha començat a sortir amb Marta Riesco després del divorci: “Ell diu que fa tres mesos que estan junts, però és mentida. Estan junts des de fa gairebé dos anys“.

Per una altra banda, la col·laboradora també ha destacat que Antonio David Flores continua amb un deute molt important amb Hisenda: “Ell devia molts diners, una quantitat que s’ha reduït considerablement gràcies a la seva exdona. Olga Moreno va guanyar diners amb Supervivientes i va ajudar-lo a saldar part del que devia. Ara només deu 30.000 € a Hisenda, molt menys del que devia gràcies als diners que Olga va donar-li”. Belén Esteban es mostra molt enfadada amb ell, ja que considera que no ha actuat bé: “Sento pena per Olga”.

Belén Esteban filtra informació sobre Antonio David / Telecinco

A més a més, fonts properes a la dissenyadora li haurien confirmat que Antonio David s’hauria reunit amb Olga i la seva filla Rocío per anunciar-les que volia el divorci: “Molts companys de Mediaset sabien que el matrimoni estava en crisi, però sí… Va dir-les que volia separar-se d’ella i, per tant, sabien que la ruptura era definitiva“. No obstant això, Antonio David i Olga haurien dormit a la mateixa casa fins al passat 31 de setembre. Sempre han assegurat que mantenen una relació cordial per no fer mal als nens, però caldrà veure si aquesta sintonia continua present molt més temps.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa