Antonio David descobreix una pràctica de Telecinco que els deixa malament

Antonio David Flores segueix amb la seva lluita contra Sálvame. Qui fos un dels tertulians més populars del programa ara no fa més que criticar-los i revelar secrets tèrbols que només coneixen les persones que hi han treballat. L’últim que ha tret a la llum? Que la direcció del programa obliga els col·laboradors a posicionar-se i a mentir clarament: “Alguns dels tertulians no estan d’acord amb les directrius marcades, però els imposen que han de parlar malament de mi sigui com sigui i ells han acceptat. Hi ha altres col·laboradors que, malgrat la seva oposició, els han silenciat i vetat. Ells han hagut de callar i no poden contradir les opinions de la resta perquè tenen por a perdre la seva cadira i el seu lloc de feina”.

Amb aquesta afirmació assegura que és cert el que molts pensen, que el programa està guionitzat i que els periodistes que hi treballen no poden manifestar les seves opinions lliurement. Això s’ha negat des de Telecinco en moltes ocasions, però Antonio David insisteix en què tampoc no els deixen dir la veritat.

En un vídeo que probablement acabarà sent molt comentat, Antonio David lamenta formar part d’un grup de personatges que han patit una sentència mediàtica quan realment no hi ha cap procediment judicial que els acusi. Fa referència, per exemple, a Dolores Vázquez (acusada injustament de l’assassinat de Rocío Wanninkhof), a Pepe Navarro o a Mario Biondo: “La productora de La Fábrica de la Tele considera que la justícia s’ha equivocat amb tots ells”. La cadena s’ha posicionat clarament a favor de la seva ex, de Rocío Carrasco, que l’ha acusat públicament de maltractar-la i l’han cregut encara que ella no ho ha pogut demostrar davant d’un jutge. Antonio David torna a posar el focus en aquesta feina de jutges que considera que exerceixen des de Sálvame, el que denuncia fermament en un nou vídeo del seu canal de Youtube.

Nou comentari