Antonio David acusa ‘Sálvame’ d’incitar a l’odi contra els gitanos

Antonio David Flores ha reaparegut en el seu canal de Youtube, la plataforma que ha creat per poder donar la seva versió ara que té vetada l’entrada a Telecinco. L’extertulià de Sálvame és notícia aquestes últimes setmanes des que es filtrés la seva separació d’Olga Moreno, la que va acabar confirmant ell mateix. L’estan deixant a parir en el programa de Jorge Javier Vázquez, tot acusant-lo de ser infidel i mentider. Com respon? Amb un atac contundent i una acusació molt greu: “Jo no volia fer servir aquest canal per parlar del que diuen a Sálvame, però em veig obligat a defensar-me. No pot ser que treguin una persona que diu que tenia por a sortir de l’hotel perquè la meva família i jo som gitanos. Això ho traieu perquè voleu estigmatitzar la raça. Dieu que som com gitanos, que som capaços d’agredir la gent, que som verdulaires, que tenen por de mi… Com bé sabeu, el meu pare era Guàrdia Civil i gitano i va morir fa sis anys. La meva mare no era gitana, però sí, jo tinc sang gitana i estic molt orgullós d’això. Tinc una família increïble, som molts i ningú no pot dir res de nosaltres. El que s’ha fet amb l’ètnia gitana no té perdó”.

“Aquesta gent de Sálvame i la productora defensen el col·lectiu LGTBI i són abanderats d’això, però el que han fet és fomentar el racisme i l’odi cap als gitanos. Kiko Hernández, sé que l’entrevista era teva i que era la teva veu però que te l’han tunejat. Esteu vinculant fets delictius a la raça gitana, doncs jo em rebel·lo. Em dirigeixo directament als patrocinadors que paguen aquest programa i a la directiva de Mediaset, inclòs el senyor Vasile, perquè es faci mirar el que està passant amb aquesta productora. Ah i també demanaré a la ministra d’Igualtat, a Irene Montero, que revisi tot això i que prengui les mesures oportunes, que faci realment justícia perquè això no es pot permetre. M’heu tocat i no aguanto més. La televisió no pot ser un mitjà per atemptar i estigmatitzar”, etzibava amb contundència.

Antonio David Flores ha estat callat durant molts mesos, una recomanació del seu advocat quan va iniciar el judici contra la productora del documental de la seva ex, de Rocío Carrasco. Ara que ha guanyat la primera batalla judicial se sent més lliure de dir el que pensa, encara que assegura que tot el que digui serà únicament per defensar-se.

Comentaris

    COM? Novembre 04, 2021 | 12:27
    Què més voldria aquest que ser com els gitanos. En conec a molts, i cap és un assalta autopistes ni ha estat condemnat. Es clar que ells tampoc treballaven dins de la Benemérita española. Son gent bona, respectuosa amb les dones, i no viuen d'elles. Ells treballen.

Nou comentari