El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Antonio Canales aclareix per què va mentir negant la seva relació amb Rocío Carrasco i Fidel Albiac
  • CA

Des que Antonio Canales negués tenir relació amb Fidel Albiac i Rocío Carrasco a ‘Supervivientes’ després que ella afirmés en el seu documental ‘Rocío, contar la verdad para seguir viva’ que el seu marit havia estat un mes vivint a casa del ballarí, es liar grossa. Per què ho va fer? Canales ho ha confessat aquest dissabte en una entrevista a ‘Sábado Deluxe’.

Antonio Canales ha donat diverses versions sobre aquest tema, augmentat la incredulitat i la polèmica sobre l’assumpte però ara ha decidit resoldre el misteri explicant la veritat: “Vaig mentir per a protegir-los a ells (a Rocío Carrasco i a Fidel Albiac)”, ha revelat el ballarí.

L’artista relata que, quan Jorge Javier Vázquez li va preguntar sobre aquest tema a la meitat d’una gala de ‘Supervivientes’, no va voler parlar de la seva intimitat i menys de la de dues persones a les quals té afecte, així que va decidir donar “una versió amb una mentida piadosa” sense ser conscient de tot el que s’anava a generar.

Va voler guardar-li l’esquena i reconeix que això ha jugat en contra seva perquè, s’ha fet grossa i, a més, s’ha sembrat el dubte sobre ell i sobre la seva sinceritat: “No vaig voler donar una notícia que anés a malinterpretar-se. No sabia que m’anava a passar factura”, ha lamentat Antonio Canales.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa