El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Antonia Dell’Atte retreu a Telecinco que encara tingui contractat a Alessandro Lequio
  • CA

Antonia Dell’Ate ha emès aquest dimecres a la tarda un comunicat a través de les seves xarxes socials, després que, finalment, els mitjans de comunicació hagin reconegut que va ser maltractada per Alessandro Lequio. “Agraeixo a Mediaset, i a Paolo Vasile, que hagin reconegut una cosa que jo he estat dient, i lluitant, amb la meva veritat des de fa molt de temps”, comença la italiana, que afegeix amb contundència: “He estat una dona maltractada i us dono les gràcies per aquest reconeixement finalment”.

Però, seguidament, es pregunta: “Què hi ha darrera de tenir un maltractador assegut a la televisió? Va ser fa molt de temps, fa més de 20 anys, i continua assegut en un dels vostres platós. Però per què? Per què teniu por a fer justícia amb aquest tema, amb la veritat que teniu a la mà?”

Alhora, Dell’Atte reclama: “Jo no li tinc por, ni li he tingut mai, i vosaltres tampoc li heu de tenir, i heu de prendre decisions”. A més, aprofita per demanar que Lequio doni els diners: “Després de tant de temps, jo només vull que tot els diners que ell ha guanyat a costa meva, per parlar de mentides, siguin donats a qualsevol associació de dones maltractades”.

I conclou: “Mai més víctimes dels masclistes. Mai més dones assassinades. Per ser lliure, i no continuar sent víctima, cal denunciar. Jo ja no soc víctima, perquè he denunciat. La veritat et fa lliure i triomfa. Tolerància zero a la violència de gènere”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa