El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Antonia Dell’Atte, ingressada a l’hospital: “Estic viva de miracle”
  • CA

Antonia Dell’Atte ha compartit amb els seus seguidors una fotografia des de l’hospital, el que els ha preocupat de valent. La italiana ha confessat que ha patit un accident a la platja que podria haver estat tràgic. Què li ha passat? L’ex d’Alessandro Lequio es trobava gaudint d’una jornada de mar i sol que acabava ingressada amb la mandíbula trencada. 

El vent feia que un para-sol sortís volant i li fes un cop molt fort a la cara d’Antonia, el que podria haver acabat molt malament. En el post a Instagram reconeix que ho considera “un miracle“: “Com pot canviar la teva vida d’un dia per l’altre… però una mà des de dalt que m’estima va desviar el para-sol a l’últim moment. Em va venir com un míssil per un tornado… Ha estat un miracle. No entro en detalls, però m’he de reconstruir tota la mandíbula inferior i moltes més coses”.

I donava més detalls en italià: “Estava feliç i tranquil·la a la platja però les trampes verinoses estaven allà a prop… en només tres segons l’aire ha fet arribat a la meva mandíbula com un raig un para-sol. Però Sant Miquel Arcàngel amb la seva espasa ha desviat el para-sol que podria haver estat fatal. Seré més forta que abans. Per mi això ha estat un veritable miracle. Gràcies a la meva germana que m’ha cuidat. I a totes les meves amigues que estaven a la platja amb mi i que no m’han deixat sola ni un segon. Gràcies per la logística de l’hospital i a tots aquells que m’han donat suport. Quan acaba la tempesta sempre arriba la calma”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Como puede cambiar tu vida de un día para otro.. però una mano desde arriba que me Quiere desvío la sombrilla ? ?? que me vino como un misiles por un tornado.. ha sido un Milagro.. no entro en los detalle.. tengo que reconstruir toda la mandíbula inferior y muchas más cosas.. Es que yo soy así cuántas más veces caes más veces te levantas.. Y más fuertes volveré ????? Felice e serena ero in spiaggia ? ma le insidie velenose erano dietro l’angolo.. nel giro di 3 secondi una tromba d’aria ha fatto arrivare sulla mia mandibola come un razzo ? un ombrellone ? San Michele Arcángel con la sua Spada ? ha deviato l’ombrello che poteva essere FATALE??? Sarò più Forte di Prima ? X Me Questo è Stato del n vero Miracolo.. Grazie a mia sorella @annaritadellatte che si è preso cura di me???? Alle mie amiche che erano al mare con me e nte n mi hanno lasciato un secondo da sola @francescaferrone è @lorequinzi A tutti i miei amica del gruppo Mérida @nicola_introna grazie x la logistica dell’ospedale e tutti quelli che mi hanno appoggiato.. ?????FINITA LA TORMENTA SIEMPRE VIENE La calma

Una publicación compartida de Antonia Dell’Atte (@antoniadellatte) el

El seu fill Clemente ha comentat la publicació: “Quin any de merda“, deia tot fent referència també a la mort del seu germanastre Álex Lequio fa un parell de mesos. Antonia, però, ha volgut mostrar-se positiva: “Estic viva i això es diu miracle. Passarà i serà un vertader canvi radical. Saps que sempre penso positiu”. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa