Cop d’Antonia Dell’Atte a Ana Obregón en el seu pitjor moment

L'ex d'Alessandro Lequio anuncia que ha interposat una demanda penal contra l'actriu i que hi haurà novetats al respecte "ben aviat"

Ana Obregón travessa un moment molt complicat. L’ingrés hospitalari del pare fa que es temi el pitjor, només tres mesos després de la mort de la mare. Des que perdés el fill l’any passat, víctima del càncer amb només 27 anys, l’actriu intenta recuperar la rutina molt a poc a poc per intentar evadir-se del malson en el que viu. Per si tot això no fos poc, a més a més ha d’afrontar la demanda judicial que li ha interposat Antonia Dell’Atte. La italiana és l’exdona d’Alessandro Lequio, que va enganyar-la amb Ana Obregón -amb qui tindria un fill-. Fa uns mesos, Antonia va dir públicament que Alessandro la va maltractar i que per això el va denunciar en un judici que va guanyar. Ell ho va negar, d’igual manera que Ana Obregón. La socialité va voler defensar el pare del seu fill i va publicar un escrit en el que deia que Antonia Dell’Atte havia manipulat la sentència judicial i que havia mentit. Com va reaccionar Antonia? Demandant a Ana Obregón per acusar-la de falsificar una sentència judicial.

Des de llavors no s’havia tornat a parlar del tema, però Antonia Dell’Atte ha reconegut públicament que la denúncia segueix endavant i que tindrem notícies al respecte “ben aviat”. Així ho ha assegurat en una festa de Divinity en la que l’han convidat. Allà ha respost a les preguntes del reporter d’Europa Press, que ha pogut saber que Antonia Dell’Atte ha interposat una demanda penal a Ana Obregón. Queda clar que no li importa que l’actriu es trobi en un moment personal tan dolorós. Ella vol deixar-la en evidència i guanyar-la en els jutjats.

Una manca d’empatia que, en canvi, sí que ha tingut cap al seu exmarit. I és que, en ser preguntada sobre un possible perdó d’Alessandro, ella ha dit ben clar que a ell ja l’ha perdonat: “Jo crec en el perdó”. El que no perdona ni oblida és l’acusació d’Ana Obregón, a qui ha interposat una demanda per la via penal que podria tenir conseqüències greus per a ella.

Nou comentari