Antonia Dell’Atte: “Catalunya és Espanya i no hi haurà independència mai”

Antonia Dell’Atte no ha tingut una vida fàcil, especialment arran del divorci d’Alessandro Lequio. Ara es troba en un moment tranquil i molt dolç, tal com confirma a una entrevista de ‘Vanitatis‘. Centra en la moda i el seu propi benestar, viu entre Barcelona i Itàlia. 

Com semblava inevitable, ha parlat sobre el conflicte català. Què en pensa? “Visc a Barcelona, sí. I he viscut els moments més tensos i amb enfrontaments al carrer… Ara està tot molt més tranquil, però recalco que el que s’ha de fer és unir i no destruir. Estimo Espanya i Catalunya és Espanya. No entenc aquells que les volen separar. Estic convençuda, però, que no s’independitzarà mai. Tot això és un joc dels polítics”.

Recentment ha reaparegut a televisió de la mà de ‘Masterchef’, el reality culinari de TVE en el qual va acceptar participar: “Vaig tornar a televisió vuit anys després d’haver passat la meva malaltia dels ulls i em vaig adonar que no era molt de conflictes… La convivència resulta complicada per a algunes persones. Jo tenia una pesada al meu costat que no feia res. Jo vaig anar-hi a cuinar i Carmen Lomana només volia fastiguejar-me. Però tot això ja és passat”.

Antonia Dell'Atte a 'Masterchef'   TVE

Antonia Dell’Atte a ‘Masterchef’ / TVE

En un parell de mesos tornarem a veure-la a TVE, ja que ha concedit una entrevista molt dura a ‘Lazos de sangre’ en la qual parlo del seu matrimoni amb Alessandro Lequio: “Van ser anys molt durs i parlo de la meva realitat, de com vaig patir. Ho vaig passar molt malament i em van fer molt de mal. Vaig plorar molt… Hi haurà un repàs dur i emotiu perquè va ser tot molt tempestuós. Ara bé, he perdonat a tots aquells que em van fer mal. Lequio ha de netejar-se i penedir-se perquè es van portar molt malament”.

Antonia Dell'Atte a 'Mi casa es la tuya'   Telecinco

Antonia Dell’Atte a ‘Mi casa es la tuya’ / Telecinco

“A mi m’han volgut anul·lar perquè no se sabés la veritat. Jo he perdonat i això em dona una tranquil·litat enorme. Diré més, he perdonat el meu ex, a qui també vaig demanar perdó perquè és bo fer-ho”, afegeix.

 

Nou comentari