Antena 3 es queixa que sonin 'Els Segadors' a Montmeló

"S'anomena Gran Premi d'Espanya, però l'himne que més va sonar va ser 'Els Segadors'. Una versió eterna", es queixa la presentadora

Antena 3 s'ha indignat perquè l'himne de Catalunya, 'Els Segadors', va sonar durant més estona que l'hime d'Espanya a Montmeló, durant el Gran Premi d'Espanya. "S'anomena Gran Premi d'Espanya, però l'himne que més va sonar va ser 'Els Segadors'. Una versió eterna", deia la presentadora, i el presentador afegia: "L'himne espanyol va ser el més curt. I com va afectar això als nostres pilots? A Carlos i Fernando". La veu en off del vídeo explicava: "Fernando Alonso va mesurar el moment. Va tapar-se el 'mono' i va passejar amb la bandera espanyola, ajustant-se-la perquè no li caigués, pujant-la a un plató de televisió, amb Carlos Sáinz júnior. Fernando Alonso es va sentir incòmode quan va sonar durant 50 segons l'himne d'Espanya perquè la gent el va xiular. 50 segons comparats amb el minut i mig que va sonar l'himne regional de Catalunya, que també va ser rebut amb crits". 


 

 
Comentaris
Aveura
Dons, va se intarminapla, tu, dons vuliam veura una carrera da fúrmula u, dons, que pesats, dons
No es de recibo
No es de recibo que en competiciones internacionales suenen himnos autonomicas ni coplillas locales. Iros a llorar a Berlín. Ridículos.
Clar
Això és directament xenofòbia anticatalana. Iceta, Arrimades, Albiol i Domènech on sou per combatre-la????
No es de recibo
Vete a tu pais i al pueblo de donde vinieron tus antepasados , allí seguro que estarás en tu salsa i nadie te llevará la contraria.
mm
doncs acostumeu-vos ejejej quina pena fatxes
Carlus
Que fan aquest dos galiferdeus amb una bandera estrengera a Catalunya?,
I
Doncs si, a mi m'agrada Els Segadors.
Y la próxima, que será?
Bailar una sardana? Que cosa mas ridícula por Dios! No os reconoce nadie, pero así os van a reconocer todavía menos, garrulos. Solo os faltaba el fascista ese de presidente para ser el hazmerreir del planeta.
Els sagadós es mol munic
A mi també magrada mol i mol, pro am ascultarla una vagada al any, dons, es sufisién, fins i tot.
Vin
Pues que sevayan acostumbrando
Marià
Molt bé. Visca catalunya. Ara comencem a anar bé.
Karlus
Clar i catalá, :Aneu a la merda , feixistes
Ramon
L'veritat, em sembla horrorós, i ho dic des de l'afecte
Franc
Espanyolufos escoria ja ja esteu amoinats eeh? Aixo s imparable terra lliure independencia i República catalana i vosaltres a l merda botiflers MAI ES TRAÉIX L PETIT CATALUNYA MAI. PREPAREU-VOS DNI CATALA SELECCIONS UFA Q COFOI ESTIC, VISCA TORRA PRESIDENT

envia el comentari