Primeres paraules d’Anne Igartiburu després de filtrar-se la inesperada separació del marit

La presentadora explica com es troba i com és la relació amb el pare del seu fill ara que no viuen junts

Formaven un dels matrimonis més estables i estimats de la premsa rosa espanyola, però aquest dimecres sortia a la llum la seva separació després de sis anys junts i un fill en comú. Anne Igartiburu i el director d’orquestra Pablo Heras-Casado han decidit separar-se, tal com confirma avui ella mateixa en una entrevista a Semana: “Efectivament, ens hem separat”.

El músic s’ha traslladat a un pis en el centre de Madrid mentre que la presentadora continuarà a la casa familiar amb el seu fill. Explica que han travessat una crisi greu i que no han estat capaços de superar-la, per la qual cosa han decidit que el millor serà començar vides separades.

La separació ha estat amistosa, per això, tal com revela Anne: “Ens portem súper bé, ens estimem un munt i tenim una família. Ens vam conèixer el 2012 i l’estima és molt gran. No vull dir res més… Simplement destacar que l’estimo i que ara toca tirar endavant. Seguirem en contacte, parlarem perquè tenim un fill i per tot el que hem viscut junts”.

Anne Igartiburu i Pablo Heras-Casado, en un 'photocall' / Europa Press
Anne Igartiburu i Pablo Heras-Casado, en un ‘photocall’ / Europa Press

Centrats en la família però també a la feina, de moment cap dels dos no vol parlar dels motius de la separació. Sigui com sigui, la presentadora ha aprofitat per agrair tots els missatges d’ànims que està rebent.

Més informació

Nou comentari