Anne Igartiburu, milionària: filtren l’estat de les seves finances

Anne Igartiburu serà una de les protagonistes de la programació de Nadal. Com és habitual, la presentadora basca tornarà a posar-se al capdavant de l’especial de Cap d’Any de TVE. En aquesta ocasió, repetirà al costat d’Ana Obregón, amb qui ha mostrat molta complicitat durant la presentació oficial. Aquest ha estat un any estrany per a Anne, en el que s’ha separat del marit i quan va quedar-se sense presentar Corazón entre setmana. Ara que ha tornat a la graella, la revista Lecturas aprofita per treure a la llum l’estat dels comptes de l’estrella televisiva.

La basca va arribar a la cadena pública espanyola fa molts anys, vint-i-cinc anys en els que ha aconseguit estar en antena interrompudament. Això l’ha ajudat a fer-se un nom en la professió, així com a millorar les seves finances. De fet, tindria un sou elevat al que ha de sumar els 30.000 € que sumarà gràcies a la retransmissió de les Campanades d’enguany. Guanya molts diners gràcies a la faceta de presentadora, però també a la d’empresària. Anne hauria construït un imperi important gràcies a les inversions i participacions en diverses empreses. Periodista, coach i formada amb màsters en Comunicació, Moda i Empresa; s’ha preparat per invertir bé els diners que ha fet aquests anys.

Anne Igartiburu / TVE
Anne Igartiburu, en una entrevista / TVE

Actualment, asseguren que té càrrecs executius en tres empreses i que l’actiu amb el que compten aquestes societats superen els sis milions d’euros. A més a més, té un xalet de 500 metres quadrats que li va costar 1,2 milions d’euros i una altra casa a Elorrio. A tot això hem d’afegir el que guanya de publicitat, ja que la presentadora és imatge de diverses marques que li regalen coses i que també li pagarien per cada campanya que realitza amb ells. Tota una estrella que ha fet de la seva carrera una font d’ingressos important que la fa omplir-se les butxaques d’una manera considerable.

Nou comentari