El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Anne Igartiburu se sincera sobre l’adopció de les seves filles: “És un procés molt dur”
  • CA

Anne Igartiburu ha estat l’última convidada a El Hormiguero. Divertida i sincera, la presentadora ha promocionat la seva nova pel·lícula i ha sorprès en parlar de la seva família. La basca sempre ha estat molt hermètica i ha optat per allunyar dels focus la seva vida privada. En aquest cas, però, ha fet una excepció i ha parlat del divorci recent i dels fills amb Pablo Motos.

La presentadora és mare de tres fills, Noa, Carmen i Nicolás. Les dues nenes són adoptades, la primera a l’Índia i l’altra a Vietnam. El nen és l’únic fill biològic que va tenir amb el director d’orquestra Pablo Heras-Casado. Anne ha aprofitat l’estada al programa per sincerar-se sobre el procés d’adopció, el que no és gens fàcil. En el seu cas, a més a més, ho va complicar tot encara més que volgués adoptar sent mare soltera: “Adoptar sense parella és una aventura i encara més a països com l’Índia o Vietnam, en la que la llei canvia tota l’estona. Adoptar com a dona sola a l’Índia em va costar molt i a Vietnam costava perquè veia que jo ja tenia uns anys”.

“És una experiència molt guai i tens temps a reflexionar, perquè triga moltíssim. De fet, recomano a tothom que vulgui adoptar que ho faci ja perquè entre els tràmits, papers i viatges passa molt de temps. És una experiència molt dura, sí, però també és maca”, reconeixia.

Anne Igartiburu a El Hormiguero / Antena 3

Les seves filles tenien patologies prèvies, a més a més: “Hi ha vegades que els nens porten extres, com en el meu cas… Les meves tenien patologies que en el seu país no tractarien, però aquí sí que ho fem. Val molt la pena encara que és difícil. Les meves ja són adolescents i costa. Els nens adoptats en fase d’adolescència són molt complexos. Els has d’acompanyar i ajudar a encaixar les peces d’un puzzle que en el seu cas és molt complicat”.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Té fills amb Pablo Motos? a juny 18, 2021 | 15:00
    Té fills amb Pablo Motos? juny 18, 2021 | 15:00
    ha fet una excepció i ha parlat del divorci recent i dels fills amb Pablo Motos.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa