El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Anna Padilla s’opera per primer cop i explica per què
  • CA

La filla de Paz Padilla, la catalana Anna Ferrer, s’ha convertit en una empresària d’èxit. Amb només 24 anys, la jove té una marca de roba pròpia i un parell de societats més al seu nom. La feina la compagina amb la faceta d’influencer, la que ha permès als seus seguidors assabentar-se que s’ha operat el nas. Aquesta és la primera operació estètica que es realitza, el que li ha donat ales per compartir la seva experiència i respondre les preguntes que li formulessin al respecte. La més repetida era sobre el motiu d’aquesta intervenció. Es tractava d’una rinoplàstia forçada per un problema de salut? Sense vergonya, ella ha reconegut que se l’ha retocat perquè no li agradava estèticament.

En un seguit de vídeos, la noia ha ensenyat l’embenat i ha deixat clar que es troba bé: “M’he fet una rinoplàstia. És una cosa que sempre havia tingut en ment i al final m’he decidit. M’he operat a Sevilla amb 100% de confiança en el meu doctor. Us prometo que estic genial i tot ha anat molt bé. Per sort, podem canviar coses que no ens agraden físicament”.

La filla de Paz Padilla explica per què s’ha operat el nas / Instagram

La influencer ha donat més detalls: “El meu nas no cridava l’atenció, però a mi no m’agradava estèticament. I no vull que se’m malinterpreti, perquè per a mi això no era cap complex. Em va costar moltíssim decidir-me, encara que crec que sempre ho havia volgut fer. No m’havia atrevit perquè em feia molta por… Sóc molt cagueta i especialment els hospitals em fan molt de pànic. Vull deixar clar que seria igual de feliç si no m’hagués operat. De fet, no crec que ara comenci a ser més feliç que abans. Qualsevol operació o tractament estètic et vindrà bé per a la teva autoestima, però si no fas una feina prèvia d’agradar-te i tractar-te bé… per molt que t’operis, no t’encantaràs si no has fet això abans”. Han passat pocs dies i haurà de tenir el nas tapat una mica més, però són molts els fans d’Anna que ja estan desitjant veure l’abans i el després del seu nas.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa