Anita Matamoros trenca amb el seu xicot després de tres anys junts

Ha estat la pròpia influencer qui ha confirmat la ruptura a Instagram

Una nova parella del món del cor que es trenca. És la que formaven Anita Matamoros -filla dels televisius Kiko Matamoros i Makoke- i David Salvador. Ha estat la pròpia influencer la que ho ha confirmat en una publicació a les seves stories d’Instagram.

L’anunci ha arribat després d’una pregunta dels seus seguidors en aquest sentit. “No pretenia respondre a aquesta pregunta però és sens dubte la que més us interessa. Sempre dic que exposo la meva vida però hi ha un gran percentatge que me’l quedo per a mi i que així continuarà sent”, ha explicat Anita Matamoros.

En aquesta línia, ha afegit: “A més, en aquest cas no és només la meva vida sinó també la d’ell, per això us demano molt d’amor i respecte. Us ho explicaré, com en el seu moment vaig compartir que estàvem junts”, ha escrit la influencer abans d’admetre la seva inesperada ruptura sentimental: “David i jo ja no som parella”.

Alhora, la influencer ha assegurat que “no ha passat res en concret, simplement són coses que passen”, i que han estat tots dos els que han pres la decisió de trencar: “Abans de desgastar la relació hem preferit aturar-nos i així no tacar una cosa tan bonica”.

Malgrat la ruptura, la filla de Kiko Matamoros ha confessat que “ens estimem molt i ens portem bé”. “És una persona molt especial per a mi. He après i crescut amb ell i guardem el millor record de la nostra relació”, ha afegit, deixant clar que la ruptura ha estat cordial i que té bona relació amb qui fins ara era la seva parella.

Nou comentari