Anita Matamoros té nou xicot: un noi 16 anys més gran que ella

A l'abril va deixar la relació que mantenia amb David Salvador

Anita Matamoros mai ha estat molt fan de parlar de la seva vida privada, i per aquest motiu no ha concedit mai una entrevista a un programa de televisió o una revista. Però això no vol dir que els mitjans de comunicació no s’interessin per ella. I ara, la revista ‘Semana’ l’ha enxampat a Cadis amb el seu nou xicot, que encara no ha presentat als seus seguidors a les xarxes socials.

Va ser a l’abril quan es va conèixer la notícia de la ruptura entre Anita i el que era en aquell moment la seva parella, David Salvador. Ara, està de nou il·lusionada al costat del seu nou amor: un home 16 anys més gran que ella. La revista del cor mostra un ampli reportatge fotogràfic de la parella desfent-se en afectes i abraçades a les platges de Cadis.

Anita i el seu nou xicot ja no amaguen com d’enamorats estan. La parella ha triat la costa gaditana per a gaudir del sol, el mar… i la passió. Entre abraçades, riures còmplices i molts petons, la parella gairebé no es deixava anar. Anita mostrava la seva sensual figura en vestit de bany i un intens bronzejat.

Ara cal saber què en pensa el seu pare, Kiko Matamoros, amb qui Anita fa mesos que no té cap mena de relació.

Nou comentari