Ensurt de la filla de Kiko Matamoros: “Tinc el coll totalment paralitzat”

S’està parlant molt d’Anita Matamoros des que la parella del seu pare l’acusés d’haver iniciat una guerra contra ella. La filla del col·laborador de Sálvame no vol ni sentir a parlar d’ell, enfadada i molesta amb el seu pare. Ara bé, públicament s’ha mantingut en silenci per no afegir més llenya al foc. Avui és notícia per un tema completament diferent, per això. I és que ha publicat uns vídeos a Instagram que han preocupat molt els seus seguidors.

La jove apareixia estirada al llit amb molt mala cara, però era l’explicació el que més espantava: “He sentit que el coll se’m paralitzava, no el podia moure. Tinc tota la zona molt bloquejada i no em puc ni tan sols incorporar. M’he pres un ibuprofèn i un relaxant muscular. Però aquí estic… Sense poder-me moure”.

Afirmava que no és el primer cop que té un problema muscular d’aquest tipus, però que mai no havia estat tan dolorós: “Aquest cop tinc el coll completament immòbil. Estic fenomenal pel que fa a la resta del cos, però sóc incapaç de moure el cap”.

Anita Matamoros, malalta   Instagram

Anita Matamoros, malalta / Instagram

Preocupada, explicava poc després que havia trucat a un metge i que l’havien visitat d’urgència a casa: “M’ha punxat i espero que amb això pugui trobar-me millor”. Fa poques hores, en despertar-se, reconeixia trobar-se molt millor. Un ensurt per a la influencer i també per als seus fans, que segueixen en tot moment com es troba la jove. 

Nou comentari