Ángela Portero critica el nou projecte empresarial de Belén Esteban

"No m'agrada el gaspatxo envasat, m'agrada el meu", afirma la periodista del cor

La periodista Ángela Portero no s’ha tallat ni un pèl aquest dimarts a l’hora de criticar el nou projecte empresarial de Belén Esteban: una marca de menjar preparat que ha començat traient al mercat gaspatxos i salmorejos envasats, i que es venen en diferents supermercats de l’Estat. Durant la tertúlia del cor del programa ‘Ya es mediodía’ de Telecinco, Portero ha deixat clar que a ella això del gaspatxo envasat no li va, però ha desitjat a Belén que li vagi molt bé “i que em pagui”.

El reporter Iván García s’ha desplaçat al centre de Madrid per acompanyar a Belén Esteban en la presentació del seu nou negoci. Un projecte que la tertuliana de ‘Sálvame’ està vivint amb màxima il·lusió en companyia del seu marit Miguel i que podria suposar un pla B per al moment en el qual decideixi deixar la televisió. Tot i que aquesta possibilitat no està en els seus plans de moment.

Belén Esteban presentant el seu nou projecte empresarial | Telecinco

Després de veure el vídeo de l’entrevista i l’afectuós missatge que Belén Esteban li ha enviat, la presentadora Sonsoles Ónega li ha recordat a Belén que té obertes les portes del plató per quan ella vulgui i que el seu gaspatxo està riquíssim. No obstant això, no tot han estat paraules boniques per a l’Esteban i el seu gaspatxo.

Sonsoles, sense coneixement de la situació judicial entre ambdues, li ha preguntat a Ángela Portero pel gaspatxo de Belén i ella ha estat molt categòrica: “No m’agrada el gaspatxo envasat, m’agrada el meu”. El també tertulià Miguel Ángel Nicolás li ha advertit que estava entrant en terreny pantanós, però ja era massa tard i la periodista ha deixat anar un: “Que li vagi molt bé i que em pagui”.

Belén Esteban i Ángela Portero tenien una demanda en curs per la qual la tertuliana de ‘Sálvame’ va ser condemnada a pagar 10.000€ a la periodista i que ara mateix no sabem en quin punt es troba.

Nou comentari