El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Ángela Portero critica el nou projecte empresarial de Belén Esteban
  • CA

La periodista Ángela Portero no s’ha tallat ni un pèl aquest dimarts a l’hora de criticar el nou projecte empresarial de Belén Esteban: una marca de menjar preparat que ha començat traient al mercat gaspatxos i salmorejos envasats, i que es venen en diferents supermercats de l’Estat. Durant la tertúlia del cor del programa ‘Ya es mediodía’ de Telecinco, Portero ha deixat clar que a ella això del gaspatxo envasat no li va, però ha desitjat a Belén que li vagi molt bé “i que em pagui”.

El reporter Iván García s’ha desplaçat al centre de Madrid per acompanyar a Belén Esteban en la presentació del seu nou negoci. Un projecte que la tertuliana de ‘Sálvame’ està vivint amb màxima il·lusió en companyia del seu marit Miguel i que podria suposar un pla B per al moment en el qual decideixi deixar la televisió. Tot i que aquesta possibilitat no està en els seus plans de moment.

Belén Esteban presentant el seu nou projecte empresarial | Telecinco

Després de veure el vídeo de l’entrevista i l’afectuós missatge que Belén Esteban li ha enviat, la presentadora Sonsoles Ónega li ha recordat a Belén que té obertes les portes del plató per quan ella vulgui i que el seu gaspatxo està riquíssim. No obstant això, no tot han estat paraules boniques per a l’Esteban i el seu gaspatxo.

Sonsoles, sense coneixement de la situació judicial entre ambdues, li ha preguntat a Ángela Portero pel gaspatxo de Belén i ella ha estat molt categòrica: “No m’agrada el gaspatxo envasat, m’agrada el meu”. El també tertulià Miguel Ángel Nicolás li ha advertit que estava entrant en terreny pantanós, però ja era massa tard i la periodista ha deixat anar un: “Que li vagi molt bé i que em pagui”.

Belén Esteban i Ángela Portero tenien una demanda en curs per la qual la tertuliana de ‘Sálvame’ va ser condemnada a pagar 10.000€ a la periodista i que ara mateix no sabem en quin punt es troba.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa