Angela Drobrowolski: “Sóc una dona maltractada”

"Els meus fills han desaparegut de la meva vida", lamenta l'exdona de Josep Maria Mainat

Angela Drobrowolski, exdona del productor Josep Maria Mainat, ha reaparegut als mitjans de comunicació i ho ha fet donant una polèmica entrevista a Telecinco, concretament a ‘El Programa del Verano’. Segons ha explicat el programa, Angela Drobrowolsk ha donat l’entevista de manera gratuïta i ha arribat al plató una mica nerviosa però amb moltes ganes d’explicar la seva versió sobre tot el que ha passat en els darrers mesos.

El primer que ha fet l’exdona de Mainat ha estat parlar de l’acord econòmic al qual han arribat: “Hem arribat a una situació en la qual estic 10.000 euros endeutada i no 40.000, però no correspon a la versió donada pels mitjans en la qual diuen que m’emporto una casa d’un milió d’euros i una vida perfecta. Estic endeutada amb una quantitat que no puc assumir. Després de més de 13 anys junts, jo mai vaig voler enriquir-me i per això vaig insistir en un contracte matrimonial”, ha assegurat.

Però, sens dubte, el que li fa més mal a Drobrowolski és el distanciaments amb els seus fills: “Els meus fills han desaparegut de la meva vida i aquest és el punt més dur per a mi. No hi ha acord i no veig probable que hi arribem perquè ell no els vol deixar anar. Jo pensava que només volia guanyar, però ja ho ha fet”, ha defensat.

A més, ha acusat el seu exmarit d’haver fet una denúncia falsa contra ella: “Primer vaig pensar que estava desorientat i que no sabia el que deia, després que era una broma de mal gust i que no sabia el que deia, però ara dic que és una denúncia falsa on ha anul·lat tots els meus drets”. A més, davant la pregunta de si sent una dona maltracta ha respost amb contundència: “Per suposat. Josep Maria Mainat no és la víctima. És un maltractador, per molt de mal que em faci dir això sobre el pare dels meus fills”.

“En 13 anys de relació, una vegada vaig tenir una crisi nerviosa durant la qual van volar coses“, ha reconegut Drobrowolski preguntada per si ella alguna vegada havia maltractat a Mainat o si havia tingut intenció de fer-li mal.

Comentaris

    Ton 05/08/2021 3:00 pm
    Quina dona mes embustera. Ves a cagar a la via
    No us fa vergonya publicar aquesta merda ? 05/08/2021 9:19 pm
    M'importa 333 cagarros el que facin o deixin de fer, el que diguin o deixin de dir, el que cobren o deixen de cobrar, amb qui es barallen o es fan abraçades, el què mengen o deixen de menjar, si ploren o riuen, si porten tatuatges o no, si fan vacances o deixen de fer-ne, si les fan, on i amb qui les fan, si porten polls, puces o si tenen caspa, si van fluixos de ventre o van restrets, si s'han fet operacions d'estètica o no se'n pensen fer, si fumen amb pipa, cigars, cigarretes o no fumen, els esports que practiquen, els que els agradaria practicar i els que no pensen practicar mai, si són heterosexuals, homosexuals, bi, tri, plurisexuals, bicicletosexuals o practiquen la castedat. Així mateix, m'importa una muntanya de merda el que facin o deixin de fer, les seves famílies, els seus amics, els seus enemics, els seus veïns, els seus companys de programa presents, passats i futurs i, en resum, m'importa un oceà de merda el que diguin o deixin de dir, el que cobren o deixen de cobrar, si beuen alcohol o només beuen aigua, si van fluixos de ventre o van restrets, si es fiquen farina pel nas o per l'orella, si van en cotxe o van a peu, si es dutxen pel matí, per la nit, per la nit i pel migdia o no es dutxen mai aquells amb els quals s'enlliten o deixen d'enllitar-se, amb qui s'enllitaven o amb qui pensen enllitar-se, ells, tota la colla de paràsits que viuen a la nostra esquena pel fet de ser una colònia d'un país farcits de paios improductius que viuen de sortir a la tele

Nou comentari