El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Ángela Dobrowolski parla per primer cop des de presó: “He comès una idiotesa imperdonable”
  • CA

Ángela Dobrowolski ha concedit unes declaracions a El Programa de Ana Rosa des de presó, la que suposa la seva primera entrevista des que el jutge decretés el seu empresonament preventiu. L’exdona de Josep Maria Mainat, a qui se li atribueix un intent d’homicidi, ha estat detinguda quatre vegades en menys d’un any i s’ha saltat l’ordre d’allunyament diverses vegades.

Emocionada i sincera, l’alemanya reconeix avui que se sent penedida d’haver intentat colar-se a casa del productor pel terrat: “He comès una idiotesa imperdonable. Ara s’ha acabat tot… He perdut els meus fills durant dos anys. Des que sóc a presó que no faig més que reflexionar. Els primers dies aquí van ser traumàtics. Però el canvi de vida no m’ha costat gaire, sempre he estat una persona humil”.

El que més mal li fa és no poder veure els fills: “La meva filla i jo tenim un vincle especial. Especial, de fet, és dir poc. Ella em va demanar que anés a veure-la i em va dir en el nostre codi que em deixaria la finestra oberta. Jo com una idiota vaig anar a veure la meva filla i a abraçar-la a la nit, em vaig creure més llesta que tots. Esperava que demanés presó per a mi, però no ho assimilaré mai”.

Fes clic a la imatge per veure el vídeo de l’entrevista / Telecinco

“No, no estic bé. Però he trobat uns projectes per seguir lluitant que m’han donat una mica d’esperança. He creat dues associacions a dins de la presó”, explica.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa