Angela Dobrowolski planta TV3 i diu que es troba malament

“Em sap molt de greu. Quina pena, perquè havia desitjat molt anar al vostre programa”, assegura l’exparella de Mainat

Angela Dobrowolski, l’exparella del productor televisiu Josep Maria Mainat, ha deixat tirat el programa ‘Tot es mou’ aquest dijous a la tarda. El programa de TV3 l’anava a entrevistar perquè expliqués la seva versió sobre el presumpte intent d’assassinat que va dur a terme contra Mainat, però quan ja havia estat anunciada pel programa i es trobava en el taxi de camí al plató, s’ha trobat malament.

Així ho ha explicat la presentadora del ‘Tot es mou’, Helena García Melero: “Ella havia d’arribar cap a les 18 hores. Els hem dit que l’estàvem esperant en el control d’accés. No ha arribat. Em diuen els meus companys que ja era dins del taxi i, per tant, jo l’he anunciat abans d’anar a publicitat però…”.

En aquest moment, Angela intervenia en directe per telèfon: “Em sap molt de greu. Avui ja he començat amb molt mal de cap, i quan he pujat al taxi, el malestar ha pujat al màxim. Estava marejada, i al taxi anava estirada, fins que he hagut de decidir que no em podia presentar així a TV3. I em sembla que tinc febre”.

La presentadora li desitjava que es millorés i la convidava a anar-hi un altre dia, i l’exparella de Mainat, responia: “Em sap molt de greu. Quina pena, perquè havia desitjat molt anar al vostre programa, però la noia filipina amb la que visc ha tingut un virus durant una setmana que l’ha tingut al llit i em sembla també que per més seguretat per vosaltres és millor així.

Nou comentari