El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Ángela Dobrowolski, atemorida després de la pallissa a presó: “Aquí dins estic morta”
  • CA

Ángela Dobrowolski ha tornat a primera línia mediàtica en patir una forta agressió a presó. Cal recordar que l’exdona de Josep Maria Mainat va ser empresonada el passat mes de gener després d’intentar entrar a la casa del productor català pel terrat. L’alemanya hauria rebut una “brutal pallissa” per part de dues preses, la que l’hauria portat a la infermeria en necessitar cinc punts de sutura al cap: “Li han obert el cap“.

Des d’El programa de Ana Rosa informaven que el motiu de l’agressió tindria a veure amb un deute amb un clan de narcos que Ángela es negava a pagar: “Ella té diners a presó que l’ajuden a viure amb certes comoditats. Allà ja sabeu que trafiquen amb certes coses per poder viure millor”. Les preses l’haurien amenaçat i ella va veure obligada a donar diners fins al punt de quedar-se’n sense i acumular un deute: “Les preses li deien que sabien on vivia el seu exmarit i els fills”.

Ángela Dobrowolski parlava amb El programa de Ana Rosa a les portes del jutjat / Telecinco

Davant d’aquesta situació, Ángela se sentiria aterrada: “Aquí dins estic morta… Tinc molta por. La meva vida s’acabarà en aquesta presó”. Els seus advocats han demanat el seu trasllat de presó en entendre que aquí no està segura: “Denunciarem el cas i demanarem el trasllat de centre penitenciari perquè la presó és responsable d’aquest atac i no està assegurant la seva integritat”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa