El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La nova casa d’Ángela Dobrowolski, a l’Eixample per 4.000 € al mes
  • CA

Aquesta setmana l’exdona de Josep Maria Mainat ha estat desallotjada de la casa familiar. Ángela Dobrowolski ha abandonat Horta, però continua vivint a Barcelona segons ha pogut comprovar El programa de Ana Rosa. Les càmeres l’han enxampat quan sortia d’un edifici de l’Eixample amb roba d’esport a sobre del patinet elèctric. Arran d’això, han obtingut imatge de dins de l’immoble i han sabut quant paga de lloguer.

Es tracta d’un pis gegant i ben luxós, que s’ofereix per 140 € al dia o 4.000 € al mes. En el seu cas, però, hauria aconseguit una oferta del 50% perquè s’hi instal·larà un mínim de tres mesos. 

El menjador de la casa d'Ángela Telecinco

 Telecinco

Foto del menjador de la casa d'Ángela Telecinco

 Telecinco

La biblioteca del pis Telecinco

 Telecinco

El pis compta amb totes les comoditats imaginables. Diversos salons, biblioteca, menjador, terrasses, cuina i moltes habitacions. Ben decorat i de tons clars. Des del programa asseguren que en el contracte figuren més persones, el que fa sospitar que Ángela no viurà sola.

Una de les terrasses del pis d'Ángela Telecinco

 Telecinco

Caldrà veure si acaba sortint a la llum el nom dels seus acompanyants, així com més detalls sobre el judici entre el productor català i la mare dels seus fills petits. 

Comentaris

  1. Icona del comentari de: TAMBÉ S'ENDÚ A TOTA LA POTOLEIA QUE TENIA A CASA DEL MAINAT?. a novembre 14, 2020 | 16:43
    TAMBÉ S'ENDÚ A TOTA LA POTOLEIA QUE TENIA A CASA DEL MAINAT?. novembre 14, 2020 | 16:43
    Quin fàstic de femella.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa