Ángela Dobrowolski: “El desallotjament va ser surrealista, venien rabiosos contra mi”

L'exdona de Josep Maria Mainat relata com va viure que la fessin fora de la casa familiar

Ángela Dobrowolski ha reaparegut a televisió de la mà d’El programa de Ana Rosa, que l’ha entrevistat a les portes dels jutjats de Barcelona. L’exdona de Josep Maria Mainat va ser desallotjada de la casa familiar la setmana passada, del que ha parlat avui per primer cop: “El desnonament va ser surrealista. La gent que va entrar a la casa venia amb ràbia, rabiosos contra mi. Va ser semblant a tot el que vaig viure al final amb Josep Maria. Que facin fora una persona del seu domicili, que li prohibeixin veure els seus fills amb una ordre. Si jo vull fer mal a una dona, per on vaig? El que és una acusació d’un crim ho respondré quan toqui, però els temes personals del nostre divorci crec que és de mal gust exposar-los a televisió”. 

Acompanyada del seu advocat, han lamentat haver perdut tots els seus drets: “Ángela tenia unes capitulacions matrimonials que li permetien la guàrdia dels fills, una pensió compensatòria, un domicili digna i unes condicions espectaculars si les comparem amb com està ara”. I anuncien que posaran de manifest totes les irregularitats que s’han presentat a nivell civil i penal: “En cap moment es posen en dubte les afirmacions de Josep Maria, tot el que ell diu es considera com cert i implica la incriminació d’Ángela en tot moment. L’atestat està ple d’errors garrafals. Qui ha sortit beneficiat de tot això?“.

Ángela Dobrowolski a la ciutat de la justícia   Telecinco

Telecinco

L’advocat té clar que Mainat està faltant a la veritat i recalca que és injusta la situació d’Ángela: “Ella ara no té cap dret sobre la casa familiar, després d’haver viscut allà durant 12 anys i tenir dos fills”. Una defensa pública que torna a col·locar el tema en primera línia mediàtica. 

Nou comentari