El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Ángel Garó, sense pietat contra Telecinco: “Mafiosos que paguen una misèria”
  • CA

Ángel Garó no s’ha pres gaire bé que el facin fora de La última cena de Sálvame. L’humorista va ser expulsat del programa quan va començar a carregar contra ells per haver-lo “estafat” en convidar-lo a un programa culinari que va acabar sent un programa de tafaneries.

Des de llavors no ha fet més que criticar la cadena i els companys, encara que mai no havia estat tan dur com en l’entrevista que acaba de concedir a Algo Pasa TV: “Jo tenia un contracte signat amb dues intervencions i un sopar pels quals em pagarien 10.000 €. Han estat dos anys darrere meu fins que han acceptat el preu que jo demanava. Jo per 10 minuts sempre havia cobrat 24.000 €. Tenint en compte la gent que hi ha a aquesta cadena, el que paguen és miserable. Han de pagar els caixets dels artistes. Jo no sóc Alba Carrillo, amb tot el respecte, jo sóc Ángel Garó i això s’ha de pagar. Cada cop que surto a televisió sóc tendència i això s’ha de pagar”.

Explica que el dia anterior al programa el van trucar per avisar-lo que es cancel·lava: “Em van fer fora per culpa d’una trucada de telèfon d’una cadena que a vegades es comporta d’una manera mafiosa. No és normal. Això no ho he viscut jo en cap lloc i això que he treballat a totes les cadenes. No em van deixar entrar a plató quan van veure que tenia una actitud crítica amb el programa”.

També ha aprofitat per deixar verds alguns dels companys: “Que Paz Padilla, que és humorista, estigui aquí des de fa tant de temps… La van criticar quan va entrar al programa i la seva germana ja li deia que on s’estava ficant. I de Jorge Javier? Mentrestant ell s’atreveix a ficar-se en política i li permeten. En aquest país s’ha de ser baixet i lleig? Jo he estat l’artista més censurat d’aquest país. Si jo digués, com diu sempre Jorge Javier, que sóc el més guapo i el més prim… A mi no m’ho permeten, però a ell sí. Aquest home no té honor, perquè si en tingués no diria el que diu a televisió”.

L’humorista es queda a gust i deixa clar que entén perfectament per què Antonio Canales va marxar del programa tan enfadat quan el van acomiadar sobtadament. Un Ángel Garó que no tornarà al programa fàcilment, això queda clar.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa