El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Andreu Buenafuente presentarà ‘Late Motiv’ des de casa
  • CA

Els programes de televisió es veuen obligats a adaptar-se a la situació d’excepcionalitat que travessa el país com a conseqüència de la crisi del coronavirus. Aquest diumenge vèiem una gala d’Operación Triunfo radicalment diferent, amb Roberto Leal presentant des del sofà de casa seva i els concursants actuant des de dins de l’acadèmia. 

El següent que seguirà el seu exemple és Andreu Buenafuente, que ha anunciat que conduirà el programa de ‘Late Motiv’ d’aquesta nit des de casa. D’aquesta manera s’uneix a la campanya #queda’tacasa i segueix les recomanacions de les autoritats sanitàries, que insten a treballar des de casa si és possible.

El presentador oferirà una emissió molt diferent i ben curiosa, després de convertir el plató en una mena de búnquer durant els últims dies sense públic a les grades per evitar el risc de contagi. Aquest dilluns, com dèiem, Buenafuente realitzarà el programa des de casa: obrirà les portes als teleespectadors, una mesura que ajudarà a que tots s’acabin de conscienciar de la importància d’estar reclosos.

De moment no ha donat molts detalls sobre el funcionament d’aquest programa especial. Els col·laboradors hi participaran? Al perfil oficial del programa simplement han demanat als teleespectadors que enviïn vídeos de com estan vivint aquesta quarantena. Un format reinventat que, de ben segur, genera molta curiositat. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa