Anabel s’indigna amb ‘Sálvame’ per Isabel Pantoja: “No ho penso permetre!”

Quin és el regal estrella que la cantant ha demanat pel seu 65 aniversari?

El programa ‘Sálvame’ ha arrencat la tarda de dimarts amb el tertulià Kiko Hernández molt concentrat escoltant uns àudios relacionats amb Isabel Pantoja. Uns documents que revelarien el que molts han qüestionat: les suposades exigències d’Isabel Pantoja als seus fans. Quin és el regal estrella que la cantant ha demanat pel seu 65 aniversari? El programa de les tardes de Telecinco ha assegurat tenir en el seu poder una conversa entre una fan i Celeste, mà dreta de la cantant, on li transmet què ha de comprar perquè Isabel se senti feliç.

Anabel Pantoja escoltava aquesta arrencada del programa amb gest de pocs amics, i la presentadora Carlota Corredera li preguntava si pensava participar i ella responia: “Per a parlar d’aquesta merda, no!” I és que la col·laboradora de ‘Sálvame’ no entén que la seva tia sigui objecte de polèmica tot i no sortir de la seva casa i de no celebrar el seu aniversari.

“Jo en el meu aniversari vaig demanar unes sabatilles i un maquillatge però no passa res perquè Isabel Pantoja és malvada, malvada! I això és el que em fot”, es queixava la neboda de la cantant. Hi ha qui recomanava a Anabel esperar a escoltar els àudios abans d’enfadar-se, però ella es negava a sentir-los: “Si voleu deixar a la meva tia com una merda no us ho permetré“, esclatava.

Nou comentari